algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
20°

La jutgessa imputa el batle d'Esporles en el cas El Camí

Miquel Ensenyat (MÉS) rebutja la possibilitat d'haver contribuït a una trama de finançament irregular. De moment no abandonarà el càrrec

Nou revolt del cas El Camí. El batle d'Esporles, Miquel Ensenyat (MÉS) ha estat citat a declarar com imputat en el cas que ja li costà l'acta de diputada a la seva companya de partit, Joana Lluïsa Mascaró, i que pretén esbrinar si en l'anterior legislatura s'entregaren ajudes de forma irregular a l'associació Amics del Camí, amb el suposat objectiu de promoure el senderisme a la Serra de Tramuntana, en el marc d'uns recorreguts arreu dels Països Catalans.

Segons han explicat fonts de la coalició MÉS, Ensenyat no fa comptes dimitir ara per ara. Segons indiquen, "esperarà a prendre una decisió una vegada hagi prestat declaració davant la jutgessa".

La notícia ha provocat la reacció de nombrosos companys de partit d'Ensenyat i simpatitzants a les xarxes socials, que s'han solidaritzat amb ell. El batle esporlerí, per la seva banda, ha publicat el següent comentari en referència a la seva imputació:

«El jutjat em vol fer comparèixer el proper dia 26 com a IMPUTAT pel tema de PAS-El Camí (la creació d'una ruta senderista cultural arreu dels Països Catalans), per "malversación de caudales públicos".

L'Ajuntament va signar conveni amb aquesta entitat l'any 2008 comprometent-se a donar suport al projecte i col·laborar econòmicament en la creació i dinamització de la ruta. L'entitat va facturar a l'Ajuntament 1.624 euros el 2009 i 2.923 euros el 2010, justificant ambdues subvencions amb un memòria de més de 150 folis. Tota aquesta documentació va ser remesa als jutjats quan així ens ho va demanar, acompanyada d'una acta on la secretària de l'Ajuntament -com a fedatària pública- rebia el testimoni de totes aquelles persones que havien participat d'alguna de les activitats. Sembla ser en tot plegat que la fiscalia veu coses rares i sospita que tot això d'El Camí dels Països Catalans, pot ser una trama de finançament irregular del partit (SURREALISTA!).

Idò no! I així ho demostrarem! I també demostrarem a tots aquells que volen fer creure que els polítics TOTS SOM IGUALS, que s'equivoquen de POBLE, que s'equivoquen de PARTIT i que s'equivoquen de PERSONES! Salut i força».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jbm, fa mes de 10 anys

És escandalós com manipulen sa justícia. Saben ben cert que en Miquelés innocent del tot i l'imputen dient que ho fan per protegir-lo. Això ja és pitjor que una dictadura.
Com que es de MES estan nets, s'espanyolisme no ho pot consentir de cap manera i fan embulls per un tubo.

Valoració:2menosmas
Per Jaume, fa mes de 10 anys

Robatòrum catalanòrum.

"Barcelona és bona si la bossa sona"

Idò ja podeu fer es "camí" cap allà, guarda de pancas. No conformes amb robar-mos sa identitat, mos heu de prendre es dobberets. Què no és guapo, això?

Valoració:-5menosmas
Per ciutadà, fa mes de 10 anys

"toni", deixa de dir collonades. Estas fent es ridícul

Valoració:4menosmas
Per Ginjoler, fa mes de 10 anys

Na Joana Lluïsa Mascaró, va dir que si resultava imputada ningú li hauria de demanar la seva dimissió perque seria el primer que faria, al marge de la seva pressumta innocència.Va fer el que havia de fer, els representants polítics no poden tenir ni sospita de corrupció. Esper sincerament, malgrat crec fermament amb la seva innocència que deixi els seus carrecs públics i el PSM torni a donar una lliçó a la resta de partits amb imputats.

Valoració:-1menosmas
Per toni, fa mes de 10 anys

Els dels PSM son la colla més corrupte de balears

Valoració:-11menosmas
Per XL, fa mes de 10 anys

No han fet rès dolent, i per tant no troberàn rès per molt que gratin.

Valoració:-1menosmas
Per Guiem Castanyer, fa mes de 10 anys

La politització dels estaments judicials per mans que executen interessos de polítics que ara governen la comunitat i l'estat, amb intencions d'embrutar i desacreditar a persones honrades com es en Miquel, es una inmensa vergonya. Ni tots els polítics son iguals ni manco en Miquel i els que el coneixem dubtam de la seva total integritat i de la seva absoluta innocència.
Ànim Miquel.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente