nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Anul·lat el 'Correbars guiri' per un informe negatiu de la policia de Palma

151613

L'organització juvenil Arran i l'organització socialista d'alliberament nacional Endavant, han informat des dels seus perfils a les xarxes virtuals que s'han vist obligats a haver de suspendre el 'correbars guiri' que tenien convocat per aquest dijous vespre.

«Per culpa de la intolerància de la Policia Local de Palma contra l'independentisme i la inacció de l'Ajuntament de Palma, no se'ns permet dur a terme el Correbars» ha explicat Endavant.

Les dues organitzacions anticapitalistes havien convocat per aquest dijous una cridanera acció que havia de transcórrer pel centre de Palma, amb l'objectiu de criticar la massificació turística.

Els organitzadors han sabut aquest mateix dijous que la policia local de Palma ha fet un informe desfavorable a aquesta acció i se'ls ha prohibit fer l'acció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Abur!, fa mes de 5 anys

En canvi no anul·len la presó a persones innocents!
Vos agrada Espanya? Idò marxem!

Valoració:5menosmas
Per Francament, fa mes de 5 anys

Mes els valdria investigar als ultres vàndals i delinqüents detindre a la "franccossiolera" o al que té un mapa amb les cases dels que s'imagina que son independentistes , amb un arsenal d'armes a casa seva, enlloc de prohibir festes juvenils.
Com que no som del tot beneits, deduim el motiu d'aquest tracte de favor i per tant, exigim una policia autonòmica.

Valoració:6menosmas
Per Per la tolerància!, fa mes de 5 anys

La poli local és massa tova amb el locals de restauració per que fa a control d'ordenances, al manco al barri de Sa Llotja. M'agradaria saber el motiu. Conec el cas d'un funcionari que fa feina per a la poli local que ja li va bé que el convidin a canvi de donar informació privilegiada respecte als expedients d'opertura de locals.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente