cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Gènova rebutja Álvaro Gijon com a número 4 del PP

El número 4 de la llista al Congrés dels Diputats, Álvaro Gijón, no anirà com a tal després que el Comitè Electoral Nacional del PP no hagi acceptat la seva candidatura. Gijón serà substituït en la llista al Congrés per a les eleccions generals del 20 de desembre per Mariona Ares, i la resta de candidats pugen un lloc.

Mateo Isern es manté com a cap de llista, José Vicente Marí (Eivissa) com a segon i Águeda Reynés com a tercera candidata (Menorca). Anna Negre (Formentera) puja al cinquè lloc, Juan Carlos Grau (Menorca) al sisè i Laura Berná al setè.

Després de conèixer la decisió del Comitè Electoral Nacional, el president del PP, Miquel Vidal, ha assegurat que el primer que farà serà demanar explicacions a Madrid. El líder del PP a les Illes ha assenyalat que encara no ha pogut analitzar el perquè d'aquesta decisió i ha dit que creu que aquesta és la primera vegada que el Comitè Nacional exclou algú de Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 8 anys

De totes maneres el número quatre no serà elegit.

Els dels PP i els dels PSOE de Balears no decideixen res.

Quina raó hi ha per què en Álvaro Luis Gijón Carrasco hagi estat exclòs?

Quina raó hi ha per què na Mariona Ares Martínez-Fortún hagi estat inclosa? Aquesta no sabia que existia. Encara que sigui diputada, he hagut de consultar Wikipedia.

Valoració:2menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 8 anys

Què potser ha perdut les rialles?

Valoració:2menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 8 anys

Rodríguez, rindete!!!

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente