cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

'Arribar a temps', una jornada per tractar les polítiques de protecció de la primera infància

El pròxim dissabte 18 de maig se celebrà, al Palau de Congressos de Palma, la jornada 'Arriba a temps'. Es tracta d'una jornada LOPIVI de primera infància, organitzada pel Govern i l'Institut per a l'Educació de la Primera Infància (IEPI), que té per objectiu tractar de les problemàtiques de maltractament i protecció dels infants.

La trobada comptarà amb ponències sobre la contextualització del maltractament infantil, així com ponències sobre les polítiques públiques de protecció dels menors. També es destacarà les bones pràctiques en la protecció dels infants i les necessitats dels coordinadors dels plans de protecció.

Entre els ponents que participaran en la jornada s'hi troben José Luis Castellanos, subdirector general de Promoció dels Drets de la Infància i l'Adolescència del Ministeri de Joventut i Infància; Pepa Horno, psicòloga i consultora en infància, afectivitat i protecció; i Maria Ángeles Espinosa, professora titular de Psicologia Evolutiva i de l'Educació de la Universitat Autònoma de Madrid.

Podeu consultar el programa complet de la jornada a través del següent enllaç.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.