nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

La batlessa d'Eivissa es replanteja la decisió de dimitir després de la petició dels seus companys de batlia

Marí durant un Ple municipal. | (c) Sergio G. Canizares

La batlessa d'Eivissa, Pilar Marí, s'està replantejant continuar al capdavant de l'Ajuntament de Vila després que anunciés aquest passat divendres la seva decisió de dimitir de manera «irrevocable», davant la petició feta en aquest sentit pels regidors Juan Mayans, Alejandro Marí i Rai Prats.

«Li hem demanat a Pilar Marí que no formalitzi la seva dimissió i que acabem tots plegats la legislatura», ha explicat Alejandro Marí.

En roda de premsa, tots tres han demanat també que deixin de fer públics els missatges privats que van provocar la dimissió de Marí divendres passat. «Són converses privades de caràcter informal tretes de context per les quals, però, demanem disculpes una i mil vegades si cal. Aquests diàlegs perjudiquen no només a les persones implicades, sinó al Consistori en general », han manifestat.

Per la seva banda, el candidat a la batlia Rai Prats ha dit que no posarà «cap pega» si tot queda com estava abans i tampoc considera que això hagi d'implicar la seva marxa «ni cap altra postura que no sigui la de continuar treballant de forma conjunta com anàvem fent pel bé de la ciutat ».

Prats va ser proposat aquest dilluns pel Comitè de Direcció del PP d'Eivissa per ocupar la batlia de Vila. Els regidors, segons han explicat, han explicat la seva decisió a la secretària insular del PP,

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Eloisa, fa mes de 9 anys

Mentres la xusma en fa de les seves! Nosaltres a patir!

Valoració:0menosmas
Per i doncs, fa mes de 9 anys

Teatret?

Valoració:11menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 9 anys

Però no era una decisió irrevocable? Què entén a questa sra. per irrevocable?

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente