muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Continua la recerca de Sara Cooper, la mare de la nina que caigué d'un cinquè

La Policia escorcolla totes les habitacions de l'hotel on va desaparèixer la dona britànica

99824
Els especialistes de la UTC usaren motos aquàtiques i zòdiacs per cercar la desapareguda.

La Policia escorcollà ahir totes les habitacions de l'hotel Samoa de Cales de Mallorca, on dilluns desaparegué una dona després que la seva filla caigués d'un cinquè pis. El parador de Sara Cooper, una turista britànica de 45 anys, és un autèntic misteri i tant el Cos Nacional de Policia com la Unitat Territorial de Costes i la Guàrdia Civil la cerquen intensament per terra, mar i aire.

Sara arribà el passat dissabte amb el seu marit Martin Ian i els seus tres fills per passar uns dies a Cales de Mallorca. El matrimoni llogà dues habitacions a l'hotel Samoa, la 514 i 513, i des del primer moment ella es comportà d'una manera estranya, sempre segons la declaració del seu espòs, un científic de Cambrigde.A les set i mitja del matí la petita Gianna Cooper, de set anys, caigué des del balcó de la 514 i Sara, minuts després, s'esfumà. La menor continua hospitalitzada a l'hospital palmesà de Son Dureta, amb lesions molt greus, però la seva vida ja no està en perill. El que no s'ha determinat és quines seqüeles li quedaran.

Ahir tots els cossos policíacs s'abocaren en la recerca de Sara, que a Anglaterra treballava com a assistenta de nins. Els agents de la UTC revisaren penya-segats i a mitjan horabaixa començaren la inspecció, una per una, de totes les habitacions de l'hotel Samoa. Algunes estaven tancades; altres d'ocupades per turistes. L'helicòpter del Cos Nacional de Policia sobrevolà Cales de Mallorca, Cala Murada i Porto Cristo, mentre agrupacions de Protecció Civil cercaven pels torrents pròxims. Alguns testimonis asseguraren ahir haver vist sortir de l'hotel Sara Cooper, però els seus relats foren posats en quarantena pels investigadors del cas. Els Cooper tenien previst romandre una setmana de vacances a Mallorca. Es tracta d'una família de classe mitjana alta. Martin Ian, el cap de família, fou interrogat per la Policia i va explicar que la seva dona duia uns dies molt rara. El científic britànic es passà ahir bona part del dia a Son Dureta, on la seva filla roman ingressada en l'UCI del matern infantil. Els altres dos fills del matrimoni són amb ell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.