algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La Sala rehabilita l'emblemàtic casal de can Pere Ignasi

Han començat les obres de remodelació del cèntric casal de can Pere Ignasi. D'aquesta manera, actualment les obres es combinen tant a la plaça, que acumula mesos de retard, com a l'emblemàtic immoble, de titularitat municipal. L'equip de govern de l'Ajuntament, format per la coalició PP-UC, ha detallat en el full informatiu La Sala que les obres de reparació i habilitació de l'interior de l'edifici van ser adjudicades a l'empresa Els dos molins C.B. per un import de 52'3 milions de pessetes (312.526'29 euros). «Aquesta empresa fou la que féu l'oferta més avantatjosa per a l'Ajuntament», informen els conservadors.

Magdalena Rigo (PP), responsable de Cultura, detallà que el casal ja acull l'arxiu històric municipal i que ara s'està estudiant incloure-hi l'administratiu. L'estat del casal és ruïnós. Se n'acondiciaran les parets, les arcades, el mobiliari, etc. La cuina serà reformada i es promouran cursos. També s'habilitaran sales polivalents per a exposicions i audicions, per exemple, banys i un despatx, entre altres intervencions.

Rigo i el batle, Andreu Prohens (PP), concretaren que el pressupost de l'escomesa puja a més de 70 milions, però coincidiren a assenyalar que aquesta millora «és molt necessària. Campos pateix manca d'espais d'aquest tipus en els quals poder promoure diverses activitats socials».

Així mateix, el primer edil campaner va anunciar que enguany la principal institució de la vila ha deixat de llogar dos immobles: l'antic Teatre Modern, de propietat privada (al carrer de Santanyí), que no compleix els requisits de seguretat exigits, i la casa particular coneguda com des Capellà Catoi, ubicada just devora l'Esplai de la gent gran, al carrer des Vi. Aquest edifici acollia l'Escola de Música, que aquest curs s'ha traslladat a l'institut Damià Huguet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.