algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Desobediència, sense por

Aquest dissabte hauria volgut ser a la manifestació que s'ha de fer a Barcelona en el marc de la campanya ‘Sense Por, desobeïm per la independència’ organitzada per la CUP, en defensa de tots els regidors, batles i ajuntaments investigats per l’Audiència Nacional per haver donat suport a la declaració rupturista del Parlament.

Però també és important ser a Lloseta, a donar suport a Joves de Mallorca per la Llengua.

En altres ocasions he assenyalat que el factor que retarda la proclamació de la independència és la por, moltes vegades disfressada de perfeccionisme, de «voler fer les coses bé»...

Però ara és el moment de la desobediència. I si als que tenen la màxima responsabilitat i el mandat democràtic de començar la ruptura els tremolen les cames, uns altres, des dels ajuntaments, o des del carrer, ho faran.

Màxima solidaritat amb totes les persones perseguides per la justícia espanyola per defensar la llibertat del poble català. I endavant amb la desobediència. Sense por!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xesc, fa mes de 7 anys

Demostrem, a aquests que escriuen aquí en espanyol, que la llengua inútil i innecessària, dins del nostre territori lingüístic, és la forastera i no -com ells voldrien- la catalana. Col·laborem a llur adaptació al nostre país fent-los imprescindible el català. Actuem com si no entenguéssim la llengua dels seus comentaris.

Valoració:6menosmas
Per *, fa mes de 7 anys

Menos mal que no te puedes partir en dos, menos mal.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente