algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Tot aquest fems

Ara ja sabem que Mallorca serà un femer d'Europa -elevar-la a la categoria d'"el" femer seria pressuposar massa talent als nostres estimats governants-, i ho hem assumit com entomam el turisme d'espardenya i el tot inclòs. Les tones de residus sòlids, compactats o no, òbviament combustibles -la merda crema-, que arribaran a l'illa cada any només responen a la voracitat d'una fàbrica construïda al socaire de l'administració pública. Els fets demostren que la instància política vol que la fàbrica continuï creixent -tu també t'has demanat per què?-, en contra de l'opinió majoritària dels qui hem pagat religiosament la moderna factoria copròfaga.

El cinisme de la majoria parlamentària va augmentant de manera exponencial a mesura que avança la legislatura i es consolida la crisi. En un anyet començareu a sentir que les coses van més bé, i fins i tot ens n'aportaran proves que, existeixin o no existeixin, hi seran. Com els espècimens amb què el portaveu Rafael Bosch ens argumenta les maldats del sistema educatiu balear. Alumnes que en no sé quin curs de Primària no entenen el castellà. Un poltergeist amb el qual ens xaparíem de riure si no fos perquè qui diu que l'ha vist és el màxim responsable de les escoles illenques. Tots els qui havíem cregut Rafael Bosch el dia que ens va explicar allò de les llagostes i el Moët que el van agafar per sorpresa en un paratge restringit i privilegiat ja tenim la raó -no "una" raó- que desmunta qualsevol declaració de l'il·lustre membre del gabinet Bauzá. Rafael Bosch diu mentides, mentides de portaveu d'un govern mentider. El dia que ens presenti dos alumnes de Primària que no entenguin la llengua en què es veu per defecte ClanTV o DisneyChannel, li demanarem disculpes públicament per haver-lo acusat de farsant. Fins i tot ens comprometem a votar-lo en els pròxims comicis, si és que continua viu políticament parlant.

Sort que acabarem l'any pensant que es farà justícia a les Covetes i veurem esbucar els xalets que inexplicablement continuen drets. Pot ser un principi per començar a buidar ca nostra de tot aquest fems.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.