algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

No vagi per dit

Les obres del palau de congressos
La construcció del palau de congressos i de l'hotel adjacent avança a un ritme espectacular per qualsevol ciutadà que en vegi l'estat actual. No s'acaba d'entendre per què en aquest projecte, segons s'estipula en les condicions de la concessió, hi ha coresponsabilitat inversora de l'empresa privada, concretament del Grup Barceló. No obstant això, amb doblers que, pel que se'n sap, són estrictament públics, les obres avancen a tota màquina i cap al destí final.

Miquel Ramis a TV de Mallorca
Per cert, dins el PP s'ha comentat molt l'entrevista que va fer Televisió de Mallorca al seu secretari general, Miquel Ramis. Durant la xerrada, quedà clar el distanciament de Ramis en relació amb Jaume Matas i tots els problemes judicials pels quals passa actualment. És clar que Ramis aposta per una nova etapa que giri full respecte del passat.

Les investigacions de la Fiscalia
Les investigacions de la Policia i de la Guàrdia Civil, amb coordinació amb la Fiscalia Anticorrupció, segueixen en l'actualitat dues línies prioritàries: per un costat, com ja és prou sabut, tot el que envolta el patrimoni de Jaume Matas i, per l'altre, les derivacions de l'operació Voltor, que afecta fonamentalment polítics d'UM de la legislatura actual. Per a més endavant, quedarien els casos Ibatur i Metro, que afecten el PP i la legislatura passada.

Tranquil·litat a Cort
Es comenta que entre l'esquerra de Cort hi ha molta més tranquil·litat que fa un parell de mesos, quan es donava per pràcticament segur que el PP presentaria una moció de censura amb el suport extern d'UM. Ara aquesta possibilitat s'allunya cada dia que passa i l'esquerra n'és conscient.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xisco Mas, fa mes de 14 anys
En Rodríquez ha quedat com el que és.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente