muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

No vagi per dit

Eleccions avançades i consells
En el cas, ara per ara hipotètic i no previst, que el president Antich decidís convocar eleccions avançades, aquestes no afectarien els consells insulars, que haurien de continuar amb la mateixa composició fins al 2011. Això és així perquè encara no està aprovada ni degudament tramitada la futura llei electoral dels consells, que així ho establiria. Amb la legislació vigent a la mà, només se'n veuria afectat el Parlament.

Socialistes del Consell
Els socialists del Consell continuen negant que ells hagin filtrat la factura de 12.020 euros que, al capdavall, ha acabat en la petició de presó per part de la Fiscalia Anticorrupció contra Bartomeu Vicens i Damià Nicolau. Insisteixen que no han tengut cap classe d'animositat en contra d'Unió Mallorquina i que treballen per recompondre la situació dins la institució, que en l'actualitat travessa un impasse.

Rosa, molt tranquil·la
Rosa Estaràs
, la fins fa poques dates presidenta del PP balear, ha iniciat una nova etapa en la qual "he recuperat la tranquil·litat". Estaràs ha recobrat un aspecte saludable i han desaparegut de la seva expressió les tensions i els nervis de fa unes setmanes. Ara es pot dedicar plenament a la seva tasca d'eurodiputada a Brussel·les.

La velocitat dels ciclistes
A mesura que es va fomentant l'ús de la bicicleta a Palma, els ciclistes comencen a escampar-se pertot arreu. Una qüestió preocupant és la de la velocitat a la qual ja circulen alguns dels qui s'han decantat per l'opció del pedal. Convendria un control més intens d'aquest increment de la velocitat, perquè la possibilitatd'accidents va en augment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per La Brama, fa mes de 14 anys
Clar Pep, i com que al PP i a UpyD no n'hi cap d'aquests, aviat tendrieu la feina feta. Llavors no vos caldrien "Manifiestos". Ell tot d'una que na Munar ha remenat es cul a tots ets espanyolistes els he ve sa dentera:

"Sapiau, monssènyer, que antany, no ha molta,
en contra nosaltres, sens pus, fo donada
una, com li dien? sentença malvada,
la qual fo d'inics i de molts ultratges,
en gran vituperi de tots i gran jangle,
car ella ens bandeja los nostres llenguatges"
[Jaume Gassull, cavaller 1515]
Valoració:6menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 14 anys
Els ciclistes comencen a escampar-se pertot arreu? Primera notícia.

Valoració:3menosmas
Per Pep, fa mes de 14 anys
idò que es juntin PP i psoe i modifiquin la llei, ja que hi son porn pujar el percentatge per a excloure a UM del parlament, no sigueu collos i enjegau als mafiosos
Valoració:-10menosmas
Per Rummi, fa mes de 14 anys
Els ciclistes reprodueixen els tics de prepotència dels conductors davant els vianants. Ciclistes fora de les vorares! Ja n'hi ha prou de tolerància amb aqueixa tropa.
Valoració:12menosmas
Per panfilus, fa mes de 14 anys
Fins i tot la Paca va somniar el seu dia tenir el PPt (Partit Polític del traficant) on assegurar-se un escò que la fes intocable.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente