algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Delinqüents i ballarins

"Odia el delicte i compateix el delinqüent", deia el savi consell de Concepción Arenal, recomanable per a tothom, i odia el delicte i treu el delinqüent a la tele, deuen pensar-se els programadors dels matinals. Cosa que explica que ahir hi coincidissin els temes de Rodríguez Menéndez i Julián Muñoz a la 4 i el padrastre de la jove assassinada per un company d’escola a la 5, afirmant que voldria parlar amb els pares dels presumptes assassins, després d’entretenir-se comentant els detalls del crim amb Ana Rosa Quintana i de divulgar que la mare d’un dels presumptes assassins havia intentat suïcidar-se.

De Rodríguez Menéndez s’especulà sobre els motius que impulsaren la funcionària que l’ajudà a obtenir un passaport, i de Julián Muñoz si s’haurà estimat més Suïssa o Delaware per amagar els diners que ha obtingut pels seus tripijocs (delictius). Després de les 5 hores de la gala FAO de ball (ho sap, la FAO?) que va emetre dissabte TVE1 (en la millor línia del Seieu un pobre a la vostra taula, però a distància, com permet el món digital), esperam un Mira qui balla amb els delinqüents-ballarins, amb l’elenc completat amb selectes figures autonòmiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 15 anys
I que vol, això es el reflexa de la qualitat moral de la nostra societat. Tenim la televisió que la gent demana, caldria demanar-se fins a on en som tots responsables, i també de que, alguns dels nostres menors, i adults, tenen tan de respecte per la vida humana com un moix amb una rata.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente