algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Un valor

Dins UM hi ha molta satisfacció per la feina que ha fet Miquel Ferrer com a batle d'Alcúdia. Ferrer deixa aviat el càrrec per un acord amb el PSOE. Juntament amb Joan Sastre, batle de Porreres, Ferrer és considerat un dels valors d'immediat futur més importants del partit de Munar.

Gripot
El batle de Palma, Joan Fageda, travessa una grip preprimaveral que ahir li va impedir du a terme dues importants entrevistes, una amb el president Antich per parlar de la façana marítima i l'altra amb el nou president de Sa Nostra, Miquel Pocoví. Confiem que el batle es recuperi aviat, primer per la seva salut i segon perquè si no la seva agenda començarà aviat a fer fum.

Mir
Arran de la informació publicada per Diari de Balears el passat diumenge, en què s'afirmava que el president de l'Obra Cultural Balear, Antoni Mir, no va estar d'acord que el bisbe Teodor Úbeda fos el portaveu de tots els guardonats en el Dia de les Illes Balears, alguns socis de l'entitat han comentat que es donaran de baixa. Confiem que tot sigui una tempesta dins un tassó d'aigua i que les coses tornin al seu cau.

Trobada
Quasi un centenar de batles i regidors d'UM faran una trobada aquest cap de setmana a Valldemossa per intercanviar impressions i fixar estratègies. En aquests moments hi ha optimisme en el partit de Munar perquè es van aconseguint els objectius fixats i hi ha bones expectatives de cara a les properes eleccions del 2003. Però hi ha problemes, com és el cas de l'urbanisme, on queda molt per parlar i perfilar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.