algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Güiza reconeix estar «nerviós»

L'andalús agraeix als companys del Mallorca estar amb la selecció

El davanter andalús del Reial Mallorca Dani Güiza reconeix que està «nerviós» en la seva primera convocatòria amb la selecció espanyola, però agraí el suport que li estan donant els seus companys i el seleccionador, Luis Aragonés. Güiza admetée que els nervis vénen perquè és la primera vegada que acudeix a una convocatòria de la selecció. «En ser la primera vegada que vénc, estic bastant nerviós, però Aragonés em continua donant molts ànims, parla amb mi i m'aconsella diverses coses», destacà el davanter.

Els nervis de Güiza tenen també un altre origen, ja que està a punt de ser pare per primera vegada, tot i que encara falten «bastants dies» i ara vol centrar-se a fer-se un lloc en el combinat estatal, on ja se sent molt «còmode». El davanter vermellenc explicà que l'equip d'Aragonés juga a un ritme ràpid, a la vegada que va lloar els seus companys de convocatòria. «Es juga a un altre ritme, un poc més aviat, però m'estic trobant bastant bé. Els companys són increïbles i tant de bo pugui jugar uns minuts», desitjà. Així mateix agraí el suport dels seus companys del Reial Mallorca, que l'han ajudat a ser internacional amb la selecció espanyola.

A més, Güiza, si juga uns minuts, tindrà un premi ben especial, i és que cobrarà una prima del Mallorca de 300.000 euros per debutar amb el combinat estatal. David Villa torna a la selecció amb ganes de venjança davant Suècia i Irlanda del Nord, dues seleccions que deixaren en la corda fluixa Espanya, davant una reacció que, segons el davanter asturià, ha fet guanyar-se el dret d'«estar a l'Eurocopa».«Ho vaig passar malament veient per televisió el partit de Dinamarca. Em vaig sentir estrany per no ser al partit en el qual ens jugàvem mitja classificació per a l'Eurocopa, però ja estic totalment recuperat de la lesió i torn amb moltes ganes de jugar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.