algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El japonès Aki se'n va cedit a l'Ulsan Hyundai coreà durant un any

El Reial Mallorca ha tancat un acord que no contempla l'opció de compra, per la qual cosa el futbolista es reincorporarà a la plantilla el gener de 2013

26384
Aki fou presentat el desembre del 2010. | MONSERRAT

El Reial Mallorca ha confirmat avui la cessió de l'extrem japonès Akihiro Ienaga, 'Aki', al club coreà Ulsan Hyundai fins el 31 de desembre de 2012, en una operació que en principi no està prevista l'opció de compra, pel qual el futbolista es reincorporarà a la plantilla el gener de 2013.

Aki ja ha emprès viatge al Japó on se sotmetrà a les proves mèdiques pertinents, i una vegada superades, l'Ulsan Hyundai confirmarà l'acord al qual s'ha arribat, que també té l'aprovació dels administradors concursals del club balear.

El jugador nipó va ser fitxat pel RCD Mallorca al mercat d'hivern de la temporada passada, i ha disputat 18 partits, 14 d'ells amb l'anterior tècnic Michael Laudrup, a la banqueta, i ha marcat dos gols, ambdós de cap.

Joaquín Caparrós, substitut de Laudrup, mai no ha comptat amb Aki, segon futbolista de nacionalitat japonesa després de Yosito Okubo, i ha tingut molt pocs minuts aquesta temporada.

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.