algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Èxit de participació de la quarta edició del #DiaMésCurt2018 d’Es Baluard

Imatge de la quarta edició del Dia Més Curt 2018. | Es Baluard

Un total de 450 persones han celebrat «amb èxit» la quarta edició del ‘Dia Més Curt 2018’ en Es Baluard Museu d'Art Contemporani de Palma, amb sessions de curtmetratges i una jornada professional.

Segons ha informat el museu, aquest divendres s'han projectat en el recinte de Palma un total de 29 curtmetratges «de diferents països i temàtiques per a arribar a tots els públics».

Així mateix, tal com ha assegurat la institució, la 'festa del curtmetratge' ha comptat amb la col·laboració de ‘Catalunya Film Festivals’ i de la distribuïdora ‘Marvin & Wayne’, amb sessions de projecció de ‘Júnior Beat’ (dedicat als més joves) i ‘Perles’.

A l’àmbit territorial, el museu ha explicat que també s'han projectat curtmetratges balears (en una doble sessió denominada ‘Curt Balear’). Entre les novetats d'aquesta edició, destaca la sessió ‘Curtmetratges Compromesos’, amb la resolució del concurs convocat pel Fons Mallorquí per tal de celebrar els seus 25 anys d’activitat solidària.

El guanyador d’aquest concurs ha estat el curtmetratge 'Peix al forn' de Guillem Miró, qui s'ha portat un premi de 2.000 euros. D'altra banda, els finalistes han estat els curts 'El parany de na Sara', de Luis Ozonas i Fundació Amarant; 'Si no sóc, no puc ser’, de Mario Torrecillas; i 'Esclaus del segle XXI', de l'IES Són Pacs i Juan José Guijarro.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.