algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

El Club Marítim del Molinar, l'Ajuntament de Capdepera i els graffiters incívics, candidats als premis “destrucció del patrimoni” d'Arca

3173
El club Marítim del Molinar opta al premi "Destrucció del Patrimoni". Arca considera que es vol realitzar un macroprojecte d'ampliació que implicarà una "descomunal Transformació" del port. | Arxiu

L'associació Arca entregarà dimarts, durant un sopar de socis al restaurant Rodeo Grill, els seus premis en reconeixement a la tasca a favor i en contra de la defensa del patrimoni de Mallorca durant l'any 2013.

Els candidats al premi “Conservació del Patrimoni” són: el Col·lectiu Fabricantes de Bunyola, pel seu projecte d'investigació sobre la fàbrica de teixits del municipi; la web Fotos Antiguas de Mallorca de Lorenzo Miró, per la seva recopilació de material cultural d'arreu del món; i l’equip de recerca d'Almallutx, per les seves investigacions sobre l'empremta de la resistència islàmica a l'Illa durant la Conquesta.

Per contra, els candidats al premi “Destrucció del Patrimoni” són: la Directiva del Club Marítim El Molinar, per proposar una “descomunal transformació” del port; l'Ajuntament de Capdepera, per permetre el projecte hoteler de Canyamel i els graffiters incívics, per l’agressió a les façanes d'edificis i monuments emblemàtics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.