algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
14°

Montse Milan Moliné presenta 'Instants d'intempèrie' a la llibreria Quart Creixent

229661

Aquest dijous, 2 de maig, la llibreria Quart Creixent (carrer d'en Rubí, 5 de Palma), rebrà, a les 19.00 hores, l'escriptora Montse Milan Moliné, que presentarà el seu nou llibre, 'Instants d'intempèrie', editat per Pagès Editors. Ho farà acompanyada de Maria Barceló, activista cultural que va fundar i va estar al capdavant de la llibreria Lluna durant trenta-cinc anys.

Montse Milan Moliné, nascuda a Lleida, l'any 1982, és una escriptora, professora d’escriptura i mestra d’educació infantil. L’any 2022 va publicar el recull de contes 'Als afores', editat per Voliana Edicions. Amb aquest llibre va guanyar el Premi 7lletres. L'any 2023 va publicar el seu segon llibre de relats: 'Instants d’intempèrie' , editat per Pagès Editors. Des del 2018 col·labora a la revista La Borrufa.

'Instants d'intempèrie' recull el testimoni d'uns personatges anònims que, aparentment, tenen una vida rutinària dins del món en què cada una d'elles viu. La Lali viu al carrer, la Sheila fa anys, l’Anna aprèn a escriure, l’Ari va en bici, la Gemma va a teràpia, la Nassoumi treballa de cambrera, la Cruz està a l’hospital. Set desconegudes amb tres aspectes en comú: són dones, viuen a Barcelona i pateixen violència. Cada història posa a prova les protagonistes, que hauran de crear estratègies per fugir, adaptar-se o sobreposar-se al seu passat, al seu present i a la intempèrie emocional en la qual es troben com a repercussió d’aquesta violència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.