algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
15°

L'IEC premia la recerca de la UIB en els Premis Sant Jordi 2024

La doctora Isabel Crespí Riutort, professora ajudant doctora al Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la Universitat de les Illes Balears (UIB), ha estat guardonada amb el Premi IEC de la Secció Filològica Pompeu Fabra de Gramàtica pel treball 'Aspecte i estructura argumental en les construccions passives del català'.

Catalina Mir Jaume, membre del grup de recerca en Literatura Contemporània: Estudis Teòrics i Comparatius (LiCETC) de la UIB, ha obtengut una menció honorífica del Premi IEC de la Secció Històrico-Arqueològica Manuel Milà i Fontanals d’Història Literària, ad honorem Josep Massot i Muntaner, pel treball 'Espai, violència i gènere a la novel·la criminal: les escriptores de la col·lecció La Negra' (1986-1998).

Irene Zurrón Servera, membre del grup de recerca en Literatura Contemporània: Estudis Teòrics i Comparatius (LiCETC) de la UIB, ha obtengut el Premi Fundació Mercè Rodoreda, ex aequo, pel treball 'Fent arrel en una esquerda. El suïcidi en la narrativa de Mercè Rodoreda'.

Amadeu Corbera Jaume, col·laborador del Grup d'Estudi de la Cultura, la Societat i la Política al Món Contemporani de la UIB, ha obtengut el Premi Rafael Patxot i Jubert, per la tesi doctoral 'Baltasar Samper, entre dues aigües: l’art i el compromís', defensada recentment a la Universitat de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per aranam, fa 14 dies
Hi ha hagut un bon repartiment entre els col.legues d'un mateix departament.Deuen esser molts bons...
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente