muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Schneider, Brando, Dalma i DiMaggio

• ROMY SCHNEIDER

Exposició La capital austríaca prepara una exposició dedicada a l'actriu Romy Schneider, morta el 1982, en un museu recent restaurat i que s'emprà en el passat com a guardamobles de la Casa Imperial. L'exposició, titulada Un mite anomenat Romy Schneider, ha estat en versió més reduïda en el museu del cinema de Postdam (Alemanya), i des de Viena, on podrà visitar-se de l'1 de maig al 31 d'agost, viatjarà a París i a altres capitals. La constitueixen cartes, documents de diferent casta, contractes, fotos, converses amb destacats personatges de la seva època i entrevistes, així com decorats de les seves pel·lícules i material cinematogràfic fins ara desconegut. AFP.

• MARLON BRANDO

No va de Kazan Karl Malden havia demanat a Marlon Brando que li lliuràs a Elia Kazan l'Òscar honorari per la seva trajectòria en el cinema, però el llegendari actor es va negar perquè el director havia estat un «delatot», va dir dimecres el columnista Army Archer a Daily Variety. Malden, dirigent de l'Acadèmica d'Arts i Ciències Cinematogràfiques, va revelar a Archerd que li ho havia demanat a Brando abans de fer la proposició a la junta de governadors de l'entitat. Malden va contar que «Brando em va dir que no ho podia fer, que no podia lliurar un òscar a un home que havia acusat molta de gent». REUTERS.

• SERGIO DALMA

Vol recuperar les vendes El cantant Sergio Dalma, que va arribar a Santiago de Xile per actuar en un programa de la televisió local, va afirmar ahir que amb el seu nou disc, Historias normales, espera recuperar-se de les baixes vendes que varen tenir els seus anteriors discs. Després de l'èxit amb temes com Esa chica es mía i Bailar pegados, l'artista, malgrat enregistrar dos nous discs, no tingué l'èxit esperat, i minvaren considerablement les aparicions en la ràdio i les seves actuacions. «No sé si aquest darrer disc es vendrà més, així ho esper, però per a mi és el més important», a més que sempre s'ha estimat més la qualitat a la quantiat», va subratllar Dalma. DdB.

• JOE DIMAGGIO

No se'n sap res del testament El testament del llegendari jugador de beisbol Joe DiMaggio romandrà en una caixa de cabdals en les oficines del govern contra els col·leccionistes. Els familiars del famós jugador dels Yankees de Nova York, que morí el passat 8 de març, feren aquesta inusual petició a un jutge de Florida per evitar que el testament, que podria ser subhastat fins 50.000 dòlars sigui robat. «Mai no he escoltat una petició com aquesta, però tampoc no hem tingut una firma que realment tengui tant de valor», digué Mel Grossman, cap de la secció de Legalització dels testaments per al comtat de Broward. EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.