muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

La Mallorca 312 tendrà continuïtat malgrat les crítiques

La consellera de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca, Mercedes Garrido, ha afirmat que la Mallorca 312 «tendrà continuïtat perquè és un esdeveniment que situa la nostra illa en el centre internacional del ciclisme durant un cap de setmana».

«A més, promou un turisme més sostenible que respecta l'entorn», ha afegit després de mantenir una reunió amb els representants dels municipis afectats per la carrera per avaluar-la.

No obstant això, ha assegurat que seguiran treballant per «millorar-la» i «evitar que els mallorquins puguin patir inconvenients».

S'ha de recordar que veïnats de municipis com Valldemossa o Deià varen criticar l'esdeveniment en considerar que no era de rebut quedar aïllats durant tantes hores amb el tall de carreteres. Durant les setmanes posteriors a la Mallorca 312, també hi va haver crítiques a les xarxes socials, de persones que es queixaven de la brutor que els ciclistes anaven deixant pel camí o de la poca repercusió econòmica que té l'esdeveniment per al a majoria.

Segons el Consell, tots els assistents a la reunió, que ha comptat amb la presència de representants dels municipis, la Guàrdia Civil, la Direcció General de Trànsit (DGT) i els organitzadors de la prova, han assenyalat que l'edició d'enguany «ha estat molt satisfactòria» i ha presentat menys inconvenients que el 2016.

També han manifestat que les reunions prèvies per coordinar les administracions afectades varen ser profitoses i necessàries perquè la cursa no provoqués grans incidències.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.