algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

La Guàrdia Civil imparteix ara xerrades a alumnes d'ESO per a prevenir la violència de gènere

Les xerrades de la Guàrdia Civil es fan a l'Institut Àgora Portals. | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de les Balears està impartint, a través de l'Equip Dona Menor (Emume), tallers i xerrades per a la prevenció de la violència de gènere a alumnes d'ESO.

Segons ha informat el cos policial espanyol aquest dissabte, l'Equip Emume està duent a terme tallers i xerrades per a la prevenció de la violència de gènere a l'Institut Àgora Portals.

Aquest tipus de tallers formatius «pretenen informar i formar en aquesta matèria als alumnes d'ESO d'aquest institut, desenvolupant la sensibilització i prevenció en matèries de violència de gènere».

Amb aquesta formació, segons el cos policial espanyol, «es cerca aconseguir la prevenció de relacions afectives perjudicials entre els joves que puguin derivar en un maltractament». Per a això els agents especialistes en violència de gènere «estan donant a conèixer als alumnes les eines necessàries perquè siguin capaces de reconèixer qualsevol tipus de violència, especialment la de gènere».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sergi, fa mes de 2 anys

I tenint aquí a Balears l,Institut de la Dona o el col·legi d,Educadores i Educadors Socials han de venir agents d,un cos armat a fer xerrades a adolescents sobre això?! De traca....

Valoració:1menosmas
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys

I supos,que hu fan amb la llengua,del estat.A Catalunya,cuan s'havia de formar el cos de mossos d'esquadra,be,que aprengueran catalá,per gonyar mès doblers ,per alló de " por el dinero baila el perro ".

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente