cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
18°

Qui és qui a l'Ajuntament de Palma?

Una vegada conformat el govern municipal a l’Ajuntament de Palma, aquest dilluns se n’ha fet públic l’organigrama.

JOSÉ FRANCISCO HILA VARGAS (PSIB)

Càrrec: BATLE

Va néixer a Palma l’any 1972. Està afiliat al PSOE des de l'any 2000. Ha estat secretari general de l'agrupació Palma Llevant durant dos mandats i vicesecretari general de l'ASP. Actualment és vocal a l'executiva del PSIB-PSOE. Va formar part del govern socialista de Palma amb Aina Calvo com a batlessa, primer com a regidor de Funció Pública i després com a primer tinent de batle de Mobilitat, i va ser el portaveu del grup municipal socialista. En aquesta legislatura ha estat portaveu adjunt del grup municipal a l'oposició. També ha fet feina de consultor en el sector privat.

MIQUEL COMAS OLIVER (Som Palma)

Càrrec: Primer tinent de batle i regidor de l’àrea de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial

Nascut el 1981 a Palma. Filòsof i professor, amb dos màsters i un doctorat en Humanitats i Ciències Socials sobre democràcia contemporània. Ha investigat a Berlín, a Nova York i a Frankfurt i ha publicat diversos llibres i articles. És membre del grup de recerca “Política, Treball i Sostenibilitat” de la UIB i impulsor de Tecnocritica.org. Ara estudia el Grau de Dret.

ANTONI NOGUERA ORTEGA (MÉS)

Càrrec: Segon tinent de batle i regidor de l’àrea Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne

Va néixer a Palma  l’any 1979. Ha desenvolupat la seva carrera professional com a educador en Serveis Socials, casals de joves i el Servei de Vacances de Cort.

Excoordinador general de Cultura i Joventut de Cort entre 2007 i 2011. Durant la darrera legislatura ha estat regidor a l'Ajuntament de Palma. Membre de l’Agrupament Eladi Homs al barri de Marquès de la Fontsanta i més tard de l’Agrupament Reina Constança de Santa Pagesa.

SUSANNA MOLL KAMMERICH (PSIB)

Càrrec: Tercera tinent de batle i regidora de l’àrea d’Educació i Esports

Va néixer a Neuss (Alemanya) l’any 1964. És llicenciada en Filologia Hispànica per la UIB, 1988. De 1989 fins a novembre del 2014 va treballar a l’Editorial Moll, primer com a correctora d’estil i traductora, i des del 2000 com a directora de producció. Actualment treballa a Cybertrans-Polyglott. Afiliada al PSIB-PSOE des de 1990, actualment Secretària General de l’Agrupació Socialista de Palma-Eixample.

És membre de la Junta Rectora de la Institució Pública Antoni M. Alcover, de Manacor, en representació de la família Moll. És membre del Consell Municipal de Cultura en representació del PSIB-PSOE i vocal de la Junta Directiva de l'OCB.

AURORA JHARDI MASSANET (Som Palma)

Càrrec: Quarta tinent de batle i regidora de l’àrea de Funció Pública i Govern Interior i regidora del districte Nord

Nascuda a Palma fa 36 anys. Llicenciada en Dret per la UIB, on va ser representant dels estudiants a la Facultat. Vinculada al moviment associatiu i sindical, a les mobilitzacions ciutadanes i al voluntariat al llarg de molts anys, ha treballat com a preparadora d'oposicions a l'Administració Pública i actualment és funcionària interina de l'Administració de Justícia.

NEUS TRUYOL CAIMARI (MÉS)

Càrrec: Cinquena tinent de batle, regidora de l’àrea d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal i portaveu

Va néixer a Palma l’any 1978. És sociòloga de professió. Ha treballat en investigació social i projectes d'empoderament social i local, i amb metodologies participatives. El darrer any i mig ha ocupat el càrrec de regidora de l’Ajuntament de Palma.

JOAN FERRER RIPOLL (PSIB)

Càrrec: Sisè tinent de batle i regidor de l’àrea de Movilitat i regidor del districte de Llevant

Va néixer a Palma l’any 1977. És diplomat en Turisme, llicenciat en Història de l'Art i màster en Professorat per la UIB. Després de treballar uns anys en el sector turístic, des de 2002 ocupa la plaça de cap d'Administració del Conservatori Superior de Balears. Va ingressar al PSOE l'any 2012 i des de juny de 2013 és el secretari d'Organització de l'Agrupació de districte de Palma-Llevant. Dins el partit ha participat en el grups LGTBI, laïcisme i sectorial d'Educació. També participa activament en el col·lectiu a favor de la mobilitat urbana sostenible "Biciutat", en el qual ha exercit fins ara la tasca de portaveu.  

ADRIÁN GARCÍA CAMPOS (PSIB)

Càrrec: Regidor de l’àrea d’Economia, Hisenda i Innovació

Va néixer a Palma l’any 1973. És titulat superior de Turisme per la Universitat de les Illes Balears (UIB) i màster en Qualitat i Medi Ambient. Diplom Betriebswirtschaftlehre per la Fachhochschule Kiel University of Applied Sciences (Alemanya).

Des de setembre 2014 és responsable de processos centralitzats en Recaptació de Zona de l'Agència Tributària de les Illes Balears.

Va ser gerent de l'Institut Municipal de l'Esport de Palma entre els anys 2010 i 2011 i director General d'Hisenda a l'Ajuntament de Palma entre 2007 i 2010.

Ha treballat també en l'empresa privada com a auditor intern i responsable de processos de qualitat.

MERCÈ BORRÀS DALMAU (MÉS)

Càrrec: Regidora de l’àrea de Benestar i Drets Socials

Va néixer a Barcelona l’any 1953. Mestra d’escola jubilada. Membre de l’assemblea de docents del seu centre i en vaga fins al mateix dia de la jubilació. Afiliada a l’STEI des de l’endemà d’acabar la carrera. Des de ben jove va lluitar a la clandestinitat en el moviment antifranquista. Militant històrica del PSM.

ALIGI MOLINA SUÁREZ (Som Palma)

Càrrec: Regidor de l’àrea d’Igualtat i Drets Cívics

Nascut fa 28 anys. Psicòleg i activista social i polític. Va treballar al grup de psicologia d’emergències i catàstrofes de la Creu Roja fins que el Govern Balear va retallar el servei. Ha participat intensament en el moviment estudiantil en defensa d’una universitat pública i de qualitat; és un del 44 estudiants encausats per haver ocupat la Conselleria d’Educació.

MIQUEL PERELLÓ OLIVER (MÉS)

Càrrec: Regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística

Va néixer a Llubí l’any 1954. És mestre, amb més de 39 anys d'experiència docent. He exercit de director de diversos centres a Palma (CP Rei Jaume I i CP Son Rullan) i des de desembre del 2009 al maig de 2011 vaig ser director general d'Innovació i Formació del Professorat de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern.

ANGÉLICA PASTOR MONTERO (PSIB)

Càrrec: Regidora de Seguretat Ciutadana i regidora del districte de Ponent

Va néixer a Badajoz l’any 1979. És llicenciada en Dret per la Universitat de les Illes Balears (UIB). Ha fet feina a Caixa Rural Balears com a assessora jurídica i analista de riscos. També ha estat tècnic jurídic del Registre d'Entitats Jurídiques de la Conselleria de Presidència i actualment treballa en el seu propi despatx d'advocats Angélica Pastor & Asociados i és consultora a OVB Allfinanz España S.A.

Ha estat assessora jurídica a AUSBANC Consumo (Associació d'Usuaris de Serveis Bancaris) i responsable de projectes per a l'assessorament a persones grans i immigrants sobre serveis bancaris i assegurances. També s'ha especialitzat en assessoria antidesnonaments.

ANTÒNIA MARTÍN PERDIZ (Som Palma)

Càrrec: Regidora de Sanitat i Consum

Nascuda a Palma fa 42 anys. Infermera i antropòloga. Té experiència clínica a la Unitat Neonatal de Son Dureta. Treballa com a professora col·laboradora al Departament d’Infermeria i Fisioteràpia de la UIB i ha realitzat estades de recerca sobre l’atenció maternoinfantil segons l’entorn socioeconòmic a Sheffield i a Boston.

RODRIGO ANDRÉS ROMERO (Som Palma)

Càrrec: Regidor d’Infraestructures i Accessibilitat

Nascut a Córdoba, Argentina, l’any 1976. Estudià Enginyeria de Telecomunicacions i té un màster en comunicacions òptiques i fotònica del Politècnic de Torí, i un màster en Administració d’Empreses de la UNED. És expert en telecomunicacions, noves tecnologies i licitacions públiques.

JOANA MARIA ADROVER MOYANO (PSIB)

Càrrec: Regidora de Turisme, Comerç i Treball

Va néixer a Calonge l’any 1980. Llicenciada en Dret per la Universitat de les Illes Balears (UIB) i Llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Màster en Formació del Professorat per la UNED. Cursant estudis de Doctorat en Dret a la UIB. Actualment treballa d'assistent tècnica territorial del Parlament Europeu i com a professora a la Creu Roja.

Directora en excedència de banca. Ha treballat d'advocada en l'àmbit privat i en l'Assessoria Jurídica d'AENA.

LLORENÇ CARRIÓ CRESPÍ (MÉS)

Càrrec: Regidor dels districtes Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi

Va néixer a palma l’any 1980. Historiador i especialista en organitzacions polítiques i associatives. És professor d’institut. Durant la seva etapa d’estudiant va formar part del sindicat d’estudiants BEI. A hores d’ara forma part de l’Agrupació de Sant Jordi-PSM, de la publicació L’altra mirada, de l’Assemblea de Docents i de l'STEI.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep, fa mes de 8 anys

Però els simpatitzants de Som Palma no havien votat no donar suport a un batle del PSOE?

Valoració:5menosmas
Per ERGO, fa mes de 8 anys

ERGO SUM, gràcies per la correcció.

Valoració:10menosmas
Per ERGO SUM, fa mes de 8 anys

li han tingut que...: MALAMENT / li han HAGUT DE...: MOLT BE

Valoració:9menosmas
Per ERGO, fa mes de 8 anys

Amb tots els respectes per la Sra. Moll, de la qual no dubto de les seves qualitats, justament li han tingut que donar Educació?
Amb la gent del mon de l'ensenyança que hi ha en el consistori?
O es que es el fruit del repartiment de cadires??

Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente