muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El comerç turístic 'anima' Cort a atallar la venda ambulant al centre de Palma

4250
Imatge d'arxiu de venedors al centre de Palma. | Nuria Rincón.

L'Associació de Comerços Turístics de Palma, entitat associada a Pimeco, troba adient i totalment encertada la decisió de l'Ajuntament de Palma d'intensificar les actuacions de la Policia Local de Ciutat contra la venda ambulant.

Representants dels comerciants explicaren aquests dies que amb l'arribada del bon temps i la proximitat de la temporada alta, el centre històric de Palma esdevé un 'niu' d'aquesta activitat il·legal, que segons el seu parer malmena la imatge de la ciutat, a més de suposar per si mateixa una "activitat descontrolada que competeix deslleialment amb el comerç legal", qui com sabem paga imposts i genera riquesa.

L'entitat que representa els interessos d'aquest sector empresarial constata que el fenomen s'havia disparat a la capital balear en els últims temps, i asseguren que suposava un "greu problema de seguretat i d'imatge". Aquest mateix punt havia estat denunciat per comerciants de zones concretes en el passat, com per exemple Sant Miquel.

Però per si això últim sonava una mica massa 'dur', els empresaris ho han volgut endolcir d'alguna manera. Asseguren que l'objectiu no és deixar sense res les persones que subsisteixen a base d'aquest mitjà, i en aquest sentit, s'han posat a la disposició del consistori per a trobar entre tots una "solució social" per als venedors irregulars, arribant a oferir "entrevistes de treball" entre els negocis associats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Margalida, fa mes de 10 anys

"entrevistes de treball" ... quina barra que tenen !!!

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente