cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

El PI tracta amb els veïns les deficiències dels barris de Palma

3834

Els dirigents del PI manifestaren als veïns de Sant Jordi que el seu és un partit compromès amb la veritat. “Ens podem equivocar, però allò que no farem és enganar la gent. Serem honestos”, defensà el president del partit, Jaume Font, en una trobada mantinguda amb gent d'aquest nucli, que tot i romandre administrativament dins l'aixopluc palmesà té una sèrie d'elements diferencials.

Aquesta just fou una de les diverses trobades que des de Proposta per les Illes organitzen per a donar cobertura a les inquietuds dels veïns dels diferents barris i pobles que conformen Palma.

Mentrestant, els ciutadans d'aquest indret aprofitaren per a posar de manifest als polítics quines són les principals deficiències del seu entorn. En aquest cas, parlaren d'una escola “del temps de la República, massa antiquada i que no disposa de l’espai suficient per acollir a tots els infants de la zona. A més, ni les persones majors ni els més joves no disposen de locals municipals adientment destinats a aquests col·lectius i associacions.

En aquest sentit, el vicepresident del partit, Josep Melià, també present a la trobada, expressà que el PI “pren nota de totes les mancances”, apuntant que la manca d’equipaments bàsics depén únicament de la voluntat política dels qui governen l’Ajuntament de Palma”.

També es posaren damunt la taula preocupacions de tipus més ampli i general, com l'enquistament de la crisi, especialment entre els més joves que ho tenen molt complicat a l'hora d'accedir a la seva primera feina, o el cost de la insularitat, que resta competència a l’economia de les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.