nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

L'ultradreta torna a intentar-ho: ara apunta contra la directora de l’IES Baltasar Porcel d'Andratx

Està clar que l'ultradreta espanyolista radicada a Mallorca segueix els patrons i els manuals d'actuació dels moviments feixistes a nivell europeu. I, malgrat l'estrepitós fracàs de la campanya contra la professora de Llengua de La Salle, persisteixen i cerquen la manera de tensionar els centres d'ensenyament com a eix central de la seva precampanya.

Els extremistes han dirigit ara la seva artilleria d'odi, manipulació i mentida contra la directora de l’IES Baltasar Porcel d'Andratx, amb el pretext d'una circular interna amb instruccions sobre com gestionar l'impacte del campionat mundial de futbol masculí en els alumnes.

En la circular, la directora es mostra preocupada pel fet que alguns alumnes segueixen els partits de futbol durant les classes i també recorda que «Està prohibit penjar banderes o altres símbols en espais comuns. Per què? Doncs perquè les banderes són per a estar en els pals ('màstils') i al centre en necessitaríem més de 20 perquè tothom hi pogués penjar la seva. I no en tenim, ni 20 ni cap».

Tot i que la directora del centre ni tan sols es refereix a cap bandera en concret, els feixistes àvids de trobar ossos en el lleu, assenyalen la docent ams els seus mitjans habituals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Bartomeu, fa dervers d'un any
Com he comentat en altres articles, s’apropen les eleccions i la dreta necessita atiar l’odi de tots els espanyolistes, manera fàcil, atiar l’odi al català. Alguns estan disposats a rebre qualque multa o pagar qualque indemnització a fi d’atreure tots els vots possibles. Tot el meu suport i tant de bo tots els centres educatius, els partits i ajuntaments donessin suport a la professora condemnant les amenaces i injuries. Depurar responsabilitats. El pare de l’alumne sap el que es feia, procurarà que ell no quedi imputat per incitació a l’odi. Però ja ha provocat la situació que volia, això es diu victimisme reaccionari i discurs de l’odi.
Valoració:10menosmas
Per Jo, fa dervers d'un any
Són rates de claveguera...amb perdó de les rates, que les prefereixo als fatxes!
Valoració:21menosmas
Per ARRUIX!, fa dervers d'un any
Ficar-se amb els infants, els docents i els centres educatius, és un dels pitjors actes vandàlics i crueltats que se poden fer.
Urgeix que s'il.legalitzen aquests partits feixistes, que no serveixen més que per causar problemes greus i destrossar la vida a la bona gent, d'una punyetera vegada i per sempre.
Valoració:49menosmas
Per barrufet, fa dervers d'un any
-En castellà s´enumeren "perros carroñeros",...sempre buscan gresca.
Valoració:29menosmas
Per dubte, fa dervers d'un any
También son símbolos los lacitos amarillos?
Valoració:-77menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Els enemics de la nostra llengua, mai descansen, per ells resulta inadmissible que algú normalitzi l'ús públic d'una llengua diferent a la castellana.
Per ells la diversitat i la pluralitat cultural, es sempre una amenaça, mai una riquesa.
Valoració:53menosmas
Per antifa, fa dervers d'un any
Per a ser verament europeus els partits feixistes haurien d´estar il·legalitzats, com en tots els països veïns, tret d´eÑe, clar.
Valoració:39menosmas
Per oh, fa dervers d'un any
Sembla un artícle d'opinio
Valoració:-25menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Barco de rejilla NO, que ens embrutaran la mar. Directes cap a Siberia que se les refredi el cervell. Ja quan anaven a l'escola no trobaren mestres al seu gust, i com a les escoles no renten el cervell a cap criatura, encara ara el tenen ple de sa brutor que mamaren a casa seva.
Valoració:35menosmas
Per Ja, ja, ja..., fa dervers d'un any
Es veu que no tenen feina! No tenen altra cosa que fer i volen veure si poden aconseguir viure de rendes entrant
al govern?
Valoració:23menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente