algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

MÉS i Compromís anuncien iniciatives conjuntes per corregir l'«històric infrafinançament» de les Balears i el País Valencià

El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, i el diputat de Compromís, Joan Baldoví, han anunciat aquest dijous diverses iniciatives polítiques i parlamentàries perquè tant l'«històric infrafinançament» de les Balears i el País Valencià com la correcció de la insularitat «arribin a Madrid».

El diputat valencià ha posat l'accent que l'infrafinançament té conseqüències en tots els àmbits de la societat. «L'infrafinançament són hospitals, són mestres, són mèdics, són polítiques per a la joventut, són polítiques d'habitatge», ha apuntat.

A més, Baldoví ha avançat que dimecres que ve la ministra d'Hisenda compareixerà en el Congrés, moment que aprofitarà per a insistir-li que «fa set anys que incompleixen la llei» en relació amb la caducitat del model de finançament l'any 2014.

Noguera, per part seva, ha criticat, en relació amb l'ampliació de l'aeroport de Palma i del port de València, que les institucions pròpies «no tinguin capacitat de decisió, en el context de l'emergència climàtica», sobre aquestes grans infraestructures.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ..., fa mes de 2 anys

SÍ: metges



NO: mèdics

Valoració:1menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

Ara?
Anau un poc tard.
Ja fa molts anys que suportant això del infrafinançament i que aquests governants nostres(de PSib poden i més) no hi feu res de res.
Cada cop que s'apropen eleccions, treus el tema perquè vos votem.
Però ja estam cansats volem FETS i no promeses.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente