muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Èxit de l'Aplec Jove celebrat a Inca

La primera edició de l'Aplec Jove, celebrada aquest dissabte, al Claustre de Sant Domingo d'Inca, ha resultat un èxit. Vuitanta representants de diferents organitzacions juvenils mallorquines han participat a la trobada i han treballat conjuntament en els tallers i debats programats.

La trobada ha començat el matí amb diversos tallers al voltant dels eixos temàtics de l'Aplec: feminisme, ecologisme i llengua. Maria Estelrich i Mar Escanellas, realitzadores del programa de ràdio Ses Xafarderes, han parlat sobre la salut mental dels joves des d'un punt de vista de gènere. Margalida Ramis i Enric Alcover del GOB han dirigit una dinàmica sobre 'turisme i canvi climàtic'. Per la seva banda, Ivan Solivelles de la Plataforma per la Llengua ha fet un taller sobre la situació del català a Mallorca i l'autodefensa lingüística.

Ja a l'horabaixa s'ha fet una taula rodona amb protagonistes de diverses experiències històriques del moviment juvenil a Mallorca, on hi han participat Montse Pujulà, de l'ocupació de sa Dragonera; Joan Collet, insubmís al servei militar; Àlex Ocete, sindicalista estudiantil durant la vaga contra el TIL; Sara Barceló i Claudia Desile, de la Comissió Feminista de la UIB.

L'acte s'ha tancat amb música i una ballada popular.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jordi, fa mes de 2 anys

Joves amb il·lusió i ideals.
Fonament de futur.
Generacions plenes de joventut i d'idealisme per a resistir i reconquerir espais a la nostra terra.
Teniu una missió.
Endavant!

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente