algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Els treballadors de CaixaBank a les Balears fan vaga aquest dimarts per a protestar contra l'ERO

Prop de 1.600 treballadors de CaixaBank a les Balears estan cridats a secundar una jornada de vaga, aquest dimarts, contra la proposta de l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) del banc, que continua contemplant sortides forçoses.

Segons han explicat des de la UGT en una nota de premsa, la vaga, que pot afectar a l'arxipèlag unes 250 oficines, ha estat convocada per la Plataforma d'Unitat Sindical, conformada per tots els sindicats amb representació a CaixaBank.

Després de la darrera reunió de negociació de l'ERO amb la direcció de l'entitat bancària celebrada el 16 de juny, els representants dels treballadors manifesten «decepció i indignació» amb l'empresa per no retirar de la seva oferta acomiadaments forçosos.

Des dels sindicats han assegurat que la direcció de CaixaBank no accepta les propostes dels sindicats, «que no veuen avanços en la negociació per a poder tancar un acord d'ERO voluntari».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa mes de 2 anys

Els bancs a Espanya ja no són un servei públic, ara són els amos de tot, per això mateix tot els hi és permès i fan el que volen amb el vistiplau dels governs i del Banc d'Espanya. Ai! Europa, Europa, tant propera com llunyana!

Valoració:0menosmas
Per desagradables., fa mes de 2 anys

En general y salvo las honrosas excepciones que hay en todos los lugares, los empleados de banca que ejercen de cara al público, son muy desagradables.
A lo mejor/peor no tengo suerte.
Esta misma semana he estado en dos oficinas diferentes y las respectivas señoras que se supone que debían atenderme me han mirado como a un bicho raro. Alguien que viene a molestar. Sin ofrecerme asiento y continuando con la telefoneada de rigor. Y no he ido a pedir dinero.

Valoració:0menosmas
Per Calcetí!, fa mes de 2 anys

Es clar!
Obliguen a fer la feina als clients.
Així tot són ganàncies...
Ni un empleat per ajudar els vellets...
L´oficina tanca a les 11.
I després?
Quina feina més hi ha amb un horari tan restringit?

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente