algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Retencions quilomètriques per accedir a centres comercials abans del tancament

Mallorca ha sofert aquest dilluns retencions en algunes de les carreteres que connecten amb centres comercials, a dos dies que tanquin a excepció de les zones d'alimentació i de productes considerats essencials.

Segons ha informat Direcció General de Trànsit (DGT) aquest dilluns als mitjans, les principals retencions s'han produït a primeres d'aquesta jornada en l'autopista de Llucmajor Mat.-19) en direcció al centre comercial FAN Mallorca Shopping; així com en la carretera de Valldemossa (Ma.-1110) a la seva arribada a Palma, en la rotonda d'accés cap a Carrefour i Ocimax.

Un altre dels punts de les carreteres de l'illa de Mallorca on s'han format retencions aquest dilluns ha estat en l'accés cap al centre comercial de Porto Pi.

En els accessos al Mallorca Fashion Outlet i Alcampo de Marratxí també s'ha apreciat més trànsit de l'habitual encara que, d'acord amb la DGT, no es poden considerar retencions. Finalment, s'han produït alguns embussos al carrer Aragó de Palma per a accedir al Corte Inglés, situat en l'Avinguda Alexandre Rosselló.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Uroooooo!, fa mes de 3 anys

Decididament, la raça humana va camí de l'extinció.

Valoració:9menosmas
Per Polítics amb por., fa mes de 3 anys

I és per això que llavors ens confinen a tots. Pels caps quadrats insolidaris que només van a la seva en confabulació amb els empresaris àvids de fer-se rics. A causa d´aquesta genteta amb aigua a l cervell.-
On hi ha doblers els polítics fan els ulls grossos.
Diners de tort fan veritat i de jutge fan advocat...

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente