algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Riera defensa la «bona feina» del Govern en qualitat educativa

La consellera d'Educació, Cultura i Universitats, Núria Riera, ha afirmat aquest dimarts al Parlament que el Govern ha fet un "bon treball" durant aquesta legislatura "en la millora de la qualitat educativa i per avançar en l'aprenentatge de les dues llengües oficials i en anglès ".

Així ho ha assenyalat en resposta a la pregunta de la socialista Cristina Rita, que ha negat que hagi millorat el sistema educatiu en els últims quatre anys. "Nosaltres volem llibertat i qualitat per a tothom. Vostès només per als seus", li ha recriminat a la consellera.

En la seva intervenció, Riera s'ha referit també a "la inversió de 54 milions d'euros que s'ha realitzat en matèria d'infraestructures durant la legislatura, la instauració d'un nou sistema professional d'un caràcter més dual i un nou model educatiu, que és en què estem treballant ", ha afirmat.

Davant d'això, Rita li ha recriminat que "la veu dels pares ha quedat en paper mullat i que les proves de diagnòstic en ESO hagin baixat". "És qualitat tenir menys professorat, no substituir les baixes i que no funcionin els sistemes informàtics", li ha preguntat la socialista a la consellera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Alça! Qui la diu més grossa?, fa mes de 9 anys

Puja aquí i veuràs Porto Pi!

Valoració:7menosmas
Per Cranc, fa mes de 9 anys

Basta, bsta, prou d'insults!

Valoració:5menosmas
Per Nolis, fa mes de 9 anys

L'educació ja no anava gaire bé i aquests l'han rematada. Encara sort dels mestres que amb la feina que fan dia a dia no han deixat que el sistema s'enfonsi del tot. Els aniria bé una ajuda i que els enviessin més mestres a les escoles.
I a veure quan se n'adonaran que les lleis no les han de fer els polítics segons els seus interessos (normalment de manipular la població quan és més vulnerable), sinó els experts en educació.

Valoració:16menosmas
Per Toni, fa mes de 9 anys

PP=cínics

Valoració:19menosmas
Per Acalorat, fa mes de 9 anys

Aquesta senyora ha begut la mateixa mescla que na Rita Barberá... Caloreeeeet!

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente