cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
18°

Munar presenta una executiva sense De Lacy amb els ulls als pròxims comicis

Desvincula el canvi dels afers al CIM i titlla Matas de «líder del PP de cap de setmana»

La presidenta d'Unió Mallorquina (UM), Maria Antònia Munar, va presentar ahir una nova executiva pensada per preparar el camí per a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques, el 2003, però amb importants canvis. Així, a part de la important pèrdua natural de Josep Melià, que va morir el passat 22 de juliol, el Comitè executiu no disposa d'una de les persones més pròximes a Maria Antònia Munar, el cap de la Comissió Insular d'Urbanisme del Consell de Mallorca, Rafel de Lacy.

Així i tot, segons va assegurar Munar, la decisió que es va executar dijous vespre no té res a veure amb els afers de De Lacy a la Comissió Insular d'Urbanisme. De Lacy està denunciat pel portaveu del PP a Calvià, Carlos Delgado, per difamació en un debat l'aprovació de la Revisió del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) de Calvià. Segons Munar, això no té res a veure amb la sortida del Comitè Executiu de De Lacy «ja que, de fet, han sortit altres persones amb responsabilitats al Consell de Mallorca, com Miquel Àngel Borràs», i va explicar que «ho han fet per deixar pas a persones que es puguin dedicar plenament al partit».

Així, la nova executiva està integrada per la mateixa Munar; el president del Parlament, Maximilià Morales, el vicepresident del CIM, Antoni Pascual, el batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer, el secretari general del partit, Bartomeu Vicens, com també el responsable de Serveis Generals i el coordinador de Medi Ambient a la institució insular, Miquel Nadal i Francesc Buils. Els nous membres són el regidor de l'Ajuntament de Calvià, Isidre Cañellas, el coordinador de Pressuposts del CIM, Damià Nicolau, i el batle de Manacor, Miquel Riera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.