algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 20°
21°
Maria Antònia Font

Maria Antònia Font

Opinió

Suport al procés català des de les Illes Balears

|

És el suport al procés nacional de convertir el Principat de Catalunya en un nou estat d’Europa que du endavant el seu Parlament, elegit democràticament i legítima per la majoria del poble de Catalunya. Ara la situació és complicada i no estam d’acord amb l’assetjament al qual el govern de l’estat vol sotmetre el Parlament de Catalunya.

Opinió

Un president ignorant o desinformat?

|

La llibertat dels pares per triar la llengua a l’escola i els instituts no existeix, president. Com tampoc no existeix la llibertat dels pares i mares de triar si els seus fills fan matemàtiques, anglès, o de triar quins continguts s’expliquen de biologia, d’història o de tecnologia. Això ve regulat per unes normatives basades en criteris pedagògics.

Opinió

Digues-nos com governes i et direm qui ets!

|

Es prepara un nou curs conflictiu i caòtic gràcies a l’acció del govern Bauzá del partit popular (PP). La traïció als seus, la falta de diàleg, la desconsideració cap als processos democràtics i legalment establerts, l’autoritarisme, la prepotència, l’exclusió dels discrepants i un comportament pervers i de perfil assetjador, dominen l’acció de govern del president Bauzá, la qual cosa fa que la ciutadania el percebi com un governant injust i se’l miri amb desconfiança.

Opinió

Vet aquí el que pensam de les proves d'avaluació mostral del TIL

|

Comença el tercer trimestre d’un curs que ja és històric. I ho és per dues raons. La primera és per la gran mobilització de la comunitat educativa que ha pres consciencia, s’ha mobilitzat en la defensa d’una educació de qualitat, inclusiva i en català i ho ha fet des de la unitat d’acció de sindicats, pares, mares, docents i alumnes, i ha aconseguit un suport sense precedents de la ciutadania de les Illes Balears.

Opinió #lleidesímbols

La llei de símbols al Parlament

|

El PP més radical, ara a la seva cúpula, aprofita el Parlament per imposar la política més ultra dretana, autoritària, dictatorial i neofranquista que s’ha vist des de la transició fins ara. El president està entestat en governar i legislar segons les seves fòbies personals. Continua amb la promulgació de lleis i decrets que passaran a la historia com exemple de com no s’ha d’exercir el poder, que et dóna la majoria silenciosa de les urnes.