algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°
Maria Antònia Font

Maria Antònia Font

Actualitat»Opinió

Suport al procés català des de les Illes Balears

|

És el suport al procés nacional de convertir el Principat de Catalunya en un nou estat d’Europa que du endavant el seu Parlament, elegit democràticament i legítima per la majoria del poble de Catalunya. Ara la situació és complicada i no estam d’acord amb l’assetjament al qual el govern de l’estat vol sotmetre el Parlament de Catalunya.

Actualitat»Opinió

Un president ignorant o desinformat?

|

La llibertat dels pares per triar la llengua a l’escola i els instituts no existeix, president. Com tampoc no existeix la llibertat dels pares i mares de triar si els seus fills fan matemàtiques, anglès, o de triar quins continguts s’expliquen de biologia, d’història o de tecnologia. Això ve regulat per unes normatives basades en criteris pedagògics.

Actualitat»Opinió

Digues-nos com governes i et direm qui ets!

|

Es prepara un nou curs conflictiu i caòtic gràcies a l’acció del govern Bauzá del partit popular (PP). La traïció als seus, la falta de diàleg, la desconsideració cap als processos democràtics i legalment establerts, l’autoritarisme, la prepotència, l’exclusió dels discrepants i un comportament pervers i de perfil assetjador, dominen l’acció de govern del president Bauzá, la qual cosa fa que la ciutadania el percebi com un governant injust i se’l miri amb desconfiança.

Actualitat»Opinió #TIL

"Expectativa negociadora"

|

No sabem si és una estratègia per fer callar les veus internes que dins el PP demanen negociació o per fer callar les que arriben des de tots els sectors de la comunitat educativa i de la societat civil d'arreu de les illes.

Actualitat»Opinió

Vet aquí el que pensam de les proves d'avaluació mostral del TIL

|

Comença el tercer trimestre d’un curs que ja és històric. I ho és per dues raons. La primera és per la gran mobilització de la comunitat educativa que ha pres consciencia, s’ha mobilitzat en la defensa d’una educació de qualitat, inclusiva i en català i ho ha fet des de la unitat d’acció de sindicats, pares, mares, docents i alumnes, i ha aconseguit un suport sense precedents de la ciutadania de les Illes Balears.

Actualitat»Opinió #lleidesímbols

La llei de símbols al Parlament

|

El PP més radical, ara a la seva cúpula, aprofita el Parlament per imposar la política més ultra dretana, autoritària, dictatorial i neofranquista que s’ha vist des de la transició fins ara. El president està entestat en governar i legislar segons les seves fòbies personals. Continua amb la promulgació de lleis i decrets que passaran a la historia com exemple de com no s’ha d’exercir el poder, que et dóna la majoria silenciosa de les urnes.

Actualitat»Opinió #PPCC

Idò sí, els Països Catalans existeixen!

|

Hi ha polítics que són més curts que una màniga de guardapits i ens volen fer creure que la mare de déu nom Joana. Es pensen que una proposició no de llei en la qual es proclami que els Països Catalans «no existeixen», farà que desapareixin del mapa i del sentir de la gent. Idò no.