algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 10.26°
10°

Vergonya, apotecaris, vergonya

Sr. director: Em sembla realment d'escàndol el que conten aquests dies els mitjans de comunicació sobre la farmàcia del Port d'Alcúdia. Un grapat d'apotecaris del municipi, moguts exclusivament per pur interès personal, fan l'impossible per tancar una altra farmàcia de la zona. Els és completament igual deixar sense servei farmacèutic tota una barriada, els residents de Ciutat Blanca, i tots els que hi passen estius i caps de setmana. El que volen és que aquesta gent, sobretot la població flotant dels estius, vagin a comprar a les seves apotecaries: que no els quedi altra solució. Els és indiferent que hagin de desplaçar-se lluny de ca seva per poder comprar medicaments, que s'hagin de jugar literalment el físic per travessar la carretera Alcúdia-Artà. El que volen és fer caixa cada dia i com més grossa millor. Els és igual deixar sense feina un apotecari jove i totes les persones que fan feina amb ell. El que volen és liquidar la competència i imposar la llei del més fort.

És d'autèntica vergonya el que passa en aquesta societat nostra a les acaballes de segle. Hem arribat a l'extrem que el profit d'unes poques persones passa per damunt de l'interès general. És possible, vull demanar en veu alta, haver arribat a aquesta situació: haver de tancar una farmàcia perquè fa nosa als altres apotecaris de la zona?

La imatge que ofereix el col·lectiu d'apotecaris a tota la societat mallorquina és d'autèntica vergonya. Vergonya, apotecaris vergonya!

Jaume Sansó Binimelis. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.