muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

Els De Boer, alineats per l'Ajax

Malgrat que el FC Barcelona arribàs a un acord amb l'Ajax d'Amsterdam pel traspàs dels germans De Boer per al proper mes de desembre, els bessons no podrien jugar amb l'equip blaugrana en l'actual edició de la Lliga de Campions.

La decisió del tècnic de l'Ajax, el danès Morten Olsen, d'alinear els De Boer en l'encontre que els holandesos varen disputar davant el Croàcia Zagreb, i que va acabar amb empat a zero gols, impedeix que aquests puguin ser inscrits en un futur pel Barça en la màxima competició europea.

A pesar que Frank i Ronald De Boer només duen sis dies entrenant-se amb l'equip, una vegada solucionat el contenciós amb el club, l'entrenador Morten Olsen va apostar per l'home lliure, Frank de Boer, ja des del començament del partit, i més tard introduí en el camp el seu germà Ronald.

Frank acompanyà el veterà defensa Danny Blind a l'eix de la defensa, mentre que Ronald va substituir el jove portuguès Dani, a vint-i-vuit minuts de la conclusió. Segons la normativa de la UEFA, un jugador no pot ser alineat per dos clubs diferents en una mateixa competició i en la mateixa temporada, això sí, amb l'excepció d'encontres de primera fase i de la semifinal de la Copa Intertoto.

Per diferents circumstàncies, el Barcelona no pot disposar del davanter Patrick Kluivert i del defensa Mauricio Pellegrino, contractats pel club que presideix Josep Lluís Núñez, una vegada tancat el termini d' inscripció fixat per la UEFA i malgrat que aquest cas és diferent, ja que la seva incorporació en l'esmentada Lliga de Campions seria factible el pròxim mes de gener, podent disputar així la següent fase d'aquesta competició, sempre que el Barça es classifiqui.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.