cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

L’acte central de l’Any Joan Fuster a les Balears es farà a l’Auditori de Porreres el proper dimecres

206887

L’acte central de l’Any Joan Fuster a les Illes Balears tendrà lloc a l’Auditori de Porreres el proper dimecres, 30 de novembre, a les 19 h. L’espectacle comptarà amb una actuació de Maria del Mar Bonet i Borja Penalba, que oferiran un repertori amb poemes de Fuster. Per la seva banda, el dramaturg Joan Fullana ha dirigit una peça basada en aforismes de l’intel·lectual valencià a la qual actuaran Laura Pons i Sandra Monfort.

A més de la presidenta del Govern, Francina Armengol, hi intervendran els dos comissionats de l’Any Joan Fuster a les Illes Balears, Fina Salord i Damià Pons, que han estat els encarregats de dirigir el programa d’actes per a aproximar la figura de l’intel·lectual valencià a l’arxipèlag.

Així mateix, es podrà visitar allà mateix l’exposició 'Joan Fuster, una vida il·lustrada', una iniciativa de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua que s’ha completat amb contingut sobre la relació de Fuster amb les Illes Balears. Les entrades, que són gratuïtes, s’han de reservar a través del portal TicketIB, ja que l’aforament és limitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.