algo de nubes
  • Màx: 20.5°
  • Mín: 10.84°
10°

La Biblioteca de Can Sales, gestionada pel Govern, organitza un concurs de microrelats «en espanyol»

La Biblioteca de Can Sales acollirà entre els dies 6 i 8 d'octubre el Festival de Literatura i Altres Gèneres Fantàstics Palma Fantàstica amb un concurs de microrelats.

El concurs s’adreça a participants de totes les edats que tenguin un compte d’Instagram. Els relats han de ser originals, estar escrits en espanyol, tenir una extensió màxima de 250 paraules i publicar-se a Instagram entre l’1 i el 19 d’agost. Cal esmentar @palmafantastica i utilitzar l’etiqueta #MiReinoPorUnaPluma. El relat ha d’incloure dues criatures de fantasia qualssevol, per exemple, elfs i centaures, hidres, vampirs i orcs, dracs i gnoms, o altres.

El jurat està compost per l’organitzador, Mano de Mithril, i membres del Gremi de Llibreters de Mallorca, Leticia Suárez i Adrià Morell. S’escolliran els dos finalistes segons criteris d’estètica, qualitat literària i originalitat. La selecció dels microrelats es comunicarà als autors a través dels comptes d’Instagram, i els relats es llegiran en directe durant el festival literari.

Premis

Tots els participants guanyaran una subscripció gratuïta de tres mesos a la revista digital de fantasia, terror i ciència-ficció Tentacle Pulp, per a dispositius Android compatibles. Hi haurà dos finalistes i el guanyador es revelarà en directe durant el festival Palma Fantàstica.

Palma Fantàstica, Festival de Literatura i Altres Gèneres Fantàstics, tendrà lloc a la Biblioteca Pública de Palma Can Sales entre el 6 i el 8 d’octubre. Enguany arriba a la segona edició, dedicada a les criatures fantàstiques. La primera edició es va celebrar a l’octubre de 2021 i va tenir com a convidats destacats l’escriptora Concha Perea, creadora del magnífic món de fantasia steampunk TerraLinde (La corte de los espejos i La última primavera), i l’escriptor Vicente García (El libro de Sarah i Apocalipsis Island).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
@ Joan guasp,

En España. Concretamente en Palma de Mallorca.

PD: los “paisos catalanes” no existen.
Valoració:-4menosmas
Per Faveta, fa dervers d'un any
Una ocasió perfecta i d'or, i ho fan a la llengua colonialista !!! .GRRRRR!!!!
.
Però si tenim llengua PRÒPIAAAAAA, sonaaaaats !
Valoració:6menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
De veritat...Perquè estimau tant poc la nostra cultura?
Que feu per les nostres terres? Tant malament vos han tractat a les vostres llars, que necessitau venir a fotre se nostra? Ens feu plorera. AQUÍ, ARA I SEMPRE, EN TOT I PER TOTS: EN CATALÀ . El castellà, a Castella. No vos agrada? aaaiii deu meu. No es el mateix receptar que prendre... Ancha es Castilla, amigo!!!
Valoració:5menosmas
Per Socialistes falsoos i falsos socialistes, fa dervers d'un any
La questió, és donar força als nyordos i als sudacas que volen destruir la nostra cultura i expulsar-nos a la gent d'aquí de ca nostra, per fer de la nostra pàtria natural unes illes forasteres, horteres i porroneres, ordinàries i desprovistes de la seva vertadera essència.
Però no passaran, perque abans acabaran baix de la mar, que ocupades per aquesta
gentola
Valoració:5menosmas
Per Idò, fa dervers d'un any
Mem,va néixer el català a Mallorca? NO, idò això vol dir que també és importada, com el castellà. A sang i foc, per çert.
Valoració:-10menosmas
Per Idò, fa dervers d'un any
Mem,va néixer el català a Mallorca? NO, idò això vol dir que també és importada, com el castellà. A sang i foc, per çert.
Valoració:-9menosmas
Per Idò, fa dervers d'un any
Mem,va néixer el català a Mallorca? NO, idò això vol dir que també és importada, com el castellà. A sang i foc, per çert.
Valoració:-10menosmas
Per just, fa dervers d'un any
Mano la teva consideració cap a la llengua pròpia de Mallorca ho diu tot de tu, i és que la nostra cultura viu una època de "terror" i extermini gràcies a gent com tu.
Valoració:8menosmas
Per au, fa dervers d'un any
Una administració publica acull un acte que discrimina el català i punt.

No es pels doblers, estimat Mano, es per usar recursos públics per aquesta perfidia. Ves a un café a fer el gorà i ningú te farà cas, ni per be ni per mal.

Valoració:11menosmas
Per Mano de Mithril, fa dervers d'un any
Soy Mano de Mithril, el organizador del concurso, y no he recibido ni un solo euro de Can Sales ni del Govern, ya que no trabajo ni tengo ninguna relación contractual con Can Sales, así que su titular es erróneo. De hecho, si leen el propio texto que han publicado en su noticia, verán que lo que digo es cierto.
Valoració:-9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente