cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Els Pets toquen el cel de nou en l'entrega dels premis Enderrock

R.C. Palma.

La sala Bikini de Barcelona acollí ahir un any més l'entrega dels premis que la revista Enderrock dedica a la música en català. Els Pets, com a millor disc de l'any i millor disc de pop rock; Sanjosex, com a millor disc de cançó d'autor; Lídia Pujol, pel vessant folk, i Love of Lesbian, per al millor disc català en altres llengües, foren els quatre guanyadors de la nit, segons els criteris professionals de la revista.

Per votació popular, altres noms apareixen entre els guardonats, entre els quals hi ha Gossos, Obrint Pas, Cesk Freixes i Gerard Quintana, a més del directe a Verges de Lluís Llach per acomiadar la seva carrera.

La festa de la sala Bikini reuní moltes cares conegudes del món musical en català i inclogué, així mateix, les actuacions de Sanjosex, Asstrio, Love of Lesbian, Lluís Gavaldà d'Els Pets, Marc Ros de Sidonie, Víctor i els Gossos.

Roger de Gràcia, conegut ja pel programa Caçador de paraules que emet TV3, fou l'encarregat de presentar la cerimònia, gràcies a la qual es demostrà, un pic més, que en música, el català hi té encara moltes coses a dir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.