nubes dispersas
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

Ruixats aïllats

El pas d'un front deixarà ruixats dispersos, més probables a Menorca i a Mallorca. L'ambient continuarà molt suau i la temperatura màxima podrà superar els vint-i-cinc graus. El vent bufarà moderat, de ponent.

Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls amb ruixats dispersos, dèbils en general. Temperatura sense canvis i vent moderat, de llebeig, que girarà l'horabaixa a ponent. Màx, 24º. Mín, 17º. Mallorca: intervals de niguls amb ruixats dispersos, dèbils en general. Temperatura sense canvis significatius i vent moderat, de llebeig, que girarà l'horabaixa a ponent. Màx, 26º. Mín, 16º. Eivissa i Formentera: intervals de niguls amb possibilitat de ruixats dèbils. Temperatura sense grans canvis i vent moderat, de llebeig, que girarà l'horabaixa a ponent. Màx, 27º. Mín, 18º.

Estat de la mar: Marejol i àrees de maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal bona. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels vint-i-dos graus.

Tendència per als pròxims dies: Temperatura en descens. Dijous, hi haurà intervals de niguls. La temperatura patirà un lleuger o moderat descens i el vent bufarà entre moderat i fort, de mestral. Divendres, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de ruixats i tempestes dèbils. La temperatura no patirà grans canvis i el vent bufarà moderat, de ponent. Dissabte, hi haurà intervals de niguls. Temperatura sense canvis o una mica més alta i vent moderat, de mestral. Diumenge, hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura sense canvis.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 26'0 18'2
Aeroport 26'4 13'6
Eivissa 26'6 17'1
Maó 24'6 17'1
Calonge 26'0 19'0
Manacor 25'0 16'0
Lluc 19'4 13'0
Sant Llorenç 26'6 13'9

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.