lluvia ligera
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
14°

Magaluf, escenari avui de la primera protesta del Front en Defensa del Territori

Imatge d'arxiu. | GABRIEL ALOMAR

La platja de Magaluf és aquest dissabte a les 11 hores l'escenari de la primera protesta del Front Comú en Defensa del Territori.

Es vol fer una crida a canalitzar la insatisfacció de molta gent amb les polítiques econòmiques i territorials que han convertit Mallorca en terreny de negoci per a especuladors.

Segons els convocants aquest “indret és un exemple clar dels efectes negatius, tant territorials, com socials, com ambientals, del turisme en la seva màxima expressió”. És el símbol per excel·lència de la “marca balear”. “La complicitat política amb els grans capitals mallorquins que treuen el suc d'una zona ja explotada al màxim turísticament amb la pretensió de reconvertir-la a un turisme d'elit que envaeix i fa seu el domini públic i la costa i que perverteix els valors d'una societat a la qual pretenen sotmetre als interessos i capricis dels grans capitals i d'aquells que s'ho poden pagar”, recorden en el seu manifest de protesta des de Front Comú.

Integrants de Front Comú en Defensa del Territori: GOB, CLM, GADMA, Col·lectiu Arrels, Transitat, Col·lectiu Es Tallant, Xítxeros amb empenta, CIM, Col·lectiu Albaïna, Moviment Alcudienc, Arran, Jubilats per Mallorca, Endavant, Felanitx en Moviment, JAC Artà, Joves de Mallorca per la llengua, Pla de Mallorca en Marxa, Assemblea de Porreres i Amics de la Terra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per EmpagueÏt, fa mes de 9 anys

Això és territori comanche.

ja no hi ha res a fer,
bé si el Hotels Viva encara tenen recorregut per Calvià, arrasant un espai preciós.
Allà ells amb la seva consciència , els seus fills podran dur uns bOns cotxes, barques i xalests de luxe però hauràn destruït la nostra terra, pobrets quin balanç personal més desolador.

R.I.P.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente