cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El nou equip de govern de Calvià demostra les seves prioritats: repinta el pas de vianants i tapa els colors de la bandera LGTBI+

217535

Els serveis de neteja de l'Ajuntament de Calvià han rebut l'ordre del nou equip de govern municipal de repintar el pas de vianants que havia estat pintat amb els colors de l'Arc de Sant Martí en solidaritat amb les persones del col·lectiu LGTBI+.

Aquest dimecres, operaris de l'Ajuntament de Calvià han repintat el pas de vinanats que l'anterior equip de govern va decorar amb els colors de la bandera LGTBI.

El PSIB ho ha denunciat a través de les seves xarxes virtuals: «PP i VOX ho tornen a fer. Han tornat a eliminar la bandera que representa les llibertats de moltíssims calvianers i calvianeres. On queda la seva dignitat?», han declarat al seu compte de Twitter.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Solleric, fa 12 mesos
Enhorabona.
Valoració:0menosmas
Per mosca collonera, fa 12 mesos
Em sembla bé que hi hagi gent que vulgui penjar la bandera LGTBI del balcó, fins i tot de les institucions públiques, però, és necessari arribar al punt de pintar aquests senyals de tràfic? No és excessiu? Tenc els meus dubtes.
Valoració:5menosmas
Per @Anti tot, fa 12 mesos
Molt bé homonet, així també deus ser anti- demòcrata, com a bon feixista. Molta dictadura i braç enlaire, i res de llibertat. Olé tu!
Valoració:5menosmas
Per Punt, fa 12 mesos
Incumplia la normativa de senyals de tránsit. Les linies han d'esser blanques nomes
Valoració:-1menosmas
Per Ai, ai, ai, fa 12 mesos
Aquest ajuntament, com es desviu per la societat, eh ? Pobres minories socials, i pobra brigada monisipal ! Ai, ai, ai, ai, .....
Valoració:-3menosmas
Per Anti tot, fa 12 mesos
Ben fet. Fora ideologías en espai fublic
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente