algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.93°

Santa Maria nomenarà al mossèn Rosselló fill adoptiu

Imatge de Rosselló.

Santa Maria nomenarà al mossèn Rosselló fill adoptiu del municipi vol i reconèixer així la seva dedicació al poble i el seu esforç en el naixement de la Residència de Cas Metge Rei.

Pere Rosselló Far va arribar a Santa Maria l'any 1982 i ha estat el capellà del poble fins que es va jubilar fa cinc anys. En tots aquests anys ha fet una gran feina en la dinamització de la vida pastoral i el manteniment del patrimoni de l’Església de Santa Maria.

Amb aquest nomenament, l’Ajuntament vol reconèixer total aquella feina que ha fet el religiós pensant en la totalitat del poble. “S’esforçava en tots els projectes que, encara que sortissin de les seves responsabilitats, fossin bons pel poble”, ha volgut destacar Rosa Vich, batlessa de Santa Maria.

En aquest aspecte, cal destacar la feina feta per Rosselló perquè la Residència de Cas Metge Rei es pogués dur a terme i la posterior implicació en el Patronat que regeix la instal·lació.

Dins l’Església, a més de la cura i restauració del patrimoni material, també va treballar en la recuperació de tradicions com les Confraries, la Banda de música municipal, la festivitat de l’Àngel o la catalogació de l’Arxiu Parroquial.

L’acte de nomenament serà dissabte dia 24 a les 12 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Santa Maria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep, fa mes de 9 anys

Nomenarà fill adoptiu (CD) al mossén Rosselló (CI). És ben correcta la frase.

Valoració:-1menosmas
Per ..., fa mes de 9 anys

SÍ: Santa Maria nomenarà mossèn Rosselló

NO: Santa Maria nomenarà al mossèn Rosselló

Valoració:1menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són una burla cap a la llengua castellana ni tampoc cap als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (21-1-2015), continuen menyspreant el català anomenant-lo -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar una expressió similar per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente