cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

“Tots som n’Emili”

El coordinador de l'associació PAS el Camí està detingut des de dimecres passat

20850
Una pancarta amb el lema “Tots som n’Emili” encapçalà la caminada silenciosa per reclamar l’alliberament de Gallardo. | J. Socies - Joan Socies.

Més de 400 persones es concentraren ahir a la plaça Major de sa Pobla per mostrar la seva solidaritat i donar suport al seu veí Emili Gallardo.

El tècnic de l'associació El Camí és a la presó des de la setmana passada com a conseqüència de la nova causa judicial oberta pels presumptes pagaments que se li varen atorgar a dit durant la legislatura passada des del Consell de Mallorca i des de la Conselleria de Turisme.

"Tots som n'Emili", deia la pancarta que obrí la caminada silenciosa per distints carrers del poble. Al capdavant de la marxa, hi havia la família i els amics més propers a Emili. Molts dels assistents lluïen camisetes amb el lema "Tots estam amb tu, Emili". A la marxa hi assistí Margalida Vidal, portaveu del PSM a l'Ajuntament de sa Pobla.

A la meitat del recorregut, a la plaça de la Concòrdia, es llegiren dos manifests a favor d'Emili. En el primer, que llegí la seva amiga i portaveu de la família, Emy Collado, s'agraí la presència de tots els participants, alhora que es mostrava absoluta seguretat que Emili "ha fet les coses ben fetes". "Hi posaria la mà al foc", apuntava el manifest.

Des de Catalunya arribaren també paraules de suport per Emili. Els responsables d'El Camí volgueren expressar el seu suport al pobler i reiteraren el convenciment que s'havia actuat amb honradesa. "Creiem en la teva total honestedat i noblesa", llegí la seva excompanya de feina Bel Siquier. Quedà ben clar també en l'al·locució, molt aplaudida, que en l'empresonament d'Emili "es mesclen moltes altres coses que no tenen res a veure amb El Camí", a la vegada que es va recordar que "els grans corruptes estan lliures". La caminada retornà a la plaça Major, on es va dissoldre, no sense abans destinar una llarga ovació a Emili, alhora que s'escoltaven crits a favor de l'alliberament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per XL, fa mes de 11 anys

Tot el meu suport a Emili Gallardo.

Valoració:2menosmas
Per Biodramina, fa mes de 11 anys

Todos sois chorizos entonces, no?

Y mira. Hay uno, el tal XL, que lo quiere dejar por escrito y todo. Creo que es el mismo pazguato que florece cada vez que hay una movida de éstas: cuando trincan a uno de los suyos por pegar a alguien, quemar un coche o alguna bandera, en fin, ya sabéis, actos pacíficos, porque sale enseguida a querer firmar no se qué, como si la firma de 50 bruts sirviera para algo. Mira XL, te lo digo yo porque se vé que no te da: métete en la página de mARRAN´os y hallarás todo tipo de causas de lo más bizarro a las que adherirte.

Valoració:-2menosmas
Per XL, fa mes de 11 anys

Jo no el conec ni vaig anar a la manifestació, però penso que li han fet una injusticia. M´agradaria saber si es recullen firmes per aquesta causa per afegir-me.

Valoració:17menosmas
Per astucia, fa mes de 11 anys

mean, curtet, si tots són iguals perquè els teus amos són al carrer? au, ves a que te paguin 10 cèntims pel comentari

Valoració:4menosmas
Per bimbilla, fa mes de 11 anys

BONO, BONO, BONO, TOTS IGUALS Ó NO?
JO TROB QUE TOTS SON IGUALS, TANT SI ROBES 1 COM SI ROBES 1,000.000, SON LLABRES IGUAL I QUE MILLOR QUE DONAR EXEMPLE.

Valoració:-10menosmas
Per Lleó, fa mes de 11 anys

Tonihh, així com ho exposes a mi me sembla més un assumpte administratiu que no penal. És a dir, quan l'Administració no està d'acord amb la feina feta pel contractista o subvencionat el que fa és fer una liquidació segons feina feta i a preus de mercat. I després paga o reclama diners pagats indegudament. Però ficar a la presó algú per feines facturades però no fetes o valorades per damunt la realitat jo no ho havia vist mai. Entre particulars els jutjats n'estan plens de casos d'aquests però se sustancien per lo civil, no per lo penal. Per molt diners públics que siguin els d'aquest cas veig que s'han pres unes mesures totalment desproporcionades.

Valoració:14menosmas
Per anselm, fa mes de 11 anys

Aquest al.lot, en el pitjor dels casos, haurà rebut una subvenció excessiva per a la feina que finalment ha fet. Això no és corrupció ni motiu per anar a la presó, com a molt (si finalment es demostràs que no ha acabat la tasca) li podrien reclamar que tornàs part de la subvenció. Pel que fa als responsables institucionals que en el seu moment atorgaren l'ajuda, de què se'ls acusa? De no haver tengut una bolla de vidre per saber si el receptor de la subvenció compliria al 100% o no?

Valoració:20menosmas
Per Tonihh, fa mes de 11 anys

Aquest pais no té solució. Quan troben a qualqu fen corrupció, els seus surten ràpidament a defensar-lo. La corrupció és evident, ja ha cobrat per una feina que ell mateix ha demostrat que no està feta. A la administració pública, aixó és il·legal.

També s'han de depurar responsabilitats al Consell, qui va prendre la decisió de pagar sense verificar la feina. Perquè va rebre un tracte millor que els altres contratistes.

Valoració:1menosmas
Per Cabrit, fa mes de 11 anys

Com deuen ser de fiables ses proves quan l´han fotut a pressó preventiva sense contemplacions a un pais on els pocavergonyes i lladres son al carrer, diria jo.

Valoració:14menosmas
Per jbm, fa mes de 11 anys

Presó sense fiança per qulcú que és imputat per un possible delicte de 60.000 euros, i llibertat condicional per Mats, Urdangarin, Barcenas, etc., imputats per possibles delictes de milions d'euros, qui ho entén??? Va anar a sa presó en Camps abans de ser jutjat??? i en Rodrigo de Santos bans de ser jutjat??? I en MAtas, Urdangarín, B`¡arcenas, etc., tenen més poca possibilitat d'escapar desa justícia queen Gallardo???
No, no a tots elstracten igual, de cap manera, fan ferm de diferències ....

Valoració:23menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente