algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Augment de les Golden Visa a Mallorca i Eivissa

En totes dues illes la demanda de sol·licituds respecte a la Golden Visa ha augmentat com l'escuma, principalment entre els clients internacionals anglesos, a causa del Brexit. També la pandèmia ha impulsat tot això, ja que molts usuaris s'estan decantant per comprar cases de preus elevats a Balears, per si arribés una nova ona forta de la Covid-19.

Encara que Espanya alberga nombrosos racons plens d'encant en els quals poder viure i invertir, cal dir que, en els últims anys, molts clients estan apostant per comprar habitatges a Balears, especialment, a les illes de Mallorca i Eivissa. Dins d'aquest context, el perfil habitual d'aquests usuaris és més internacional, principalment aquells procedents del Regne Unit, tenint en compte que el Brexit ha canviat molt la forma econòmica del país.

Dins d'aquest nou escenari que es planteja, la pandèmia també ha influït bastant, sabent que, un gran nombre d'estrangers amb un cert poder adquisitiu, s'han decidit a comprar cases a les Balears amb la finalitat de poder tenir un espai amb totes les prestacions, en un punt geogràfic únic, on poder passar un altre confinament, si fos necessari.

Sabent tot això, a les illes hi ha diferents bufets d'advocats que ajuden a dur a terme aquestes operacions, no obstant això, un dels millors en l'actualitat es Castell.law, ja que es presenten com a advocats experts en aquesta mena d'operacions, amb totes les garanties.

Qui són?

Tal com s'ha esmentat, es tracta d'un despatx d'advocats experts en els clients internacionals, amb oficines físiques a les Balears, ofereixen un servei integral a aquells usuaris que volen invertir a la regió, posant a la seva disposició totes les eines necessàries per a dur a terme aquestes operacions, amb base en la normativa espanyola vigent.

Són especialistes tant en habitatges com en negocis, sabent que compten amb experts professionals en diferents àrees, des de dret penal, al civil, mercantil o marítim. D'igual manera, cal dir que un dels seus serveis més destacat és el relacionat amb les sol·licituds de Golden Visa, així com d'assessorament i gestió immobiliària.

En què consisteix la Golden Visa?

Es tracta d'un permís que han de sol·licitar els estrangers que vulguin realitzar una inversió important dins del territori espanyol. Es pot dir que és una espècie de passada perquè els inversors comptin amb el seu permís de residència, també anomenat visat d'estada.

Aquestes operacions es recullen dins de la Llei d'Emprenedors actual, tenint la possibilitat d'aconseguir la residència no sols per a ells, també per als seus familiars, entenent-se com a tals als fills menors i cònjuges.

Si bé, realitzar aquesta sol·licitud pot arribar a ser un procés una mica complex, ja que cal tenir en compte nombrosos aspectes. Precisament per això, és essencial contractar els serveis d'un Law Firm de qualitat, com és el cas de Castell, per a tenir totes les garanties durant el procediment.

Requisits per a obtenir la Golden Visa

Per a poder obtenir la Golden Visa, els usuaris han de complir una sèrie de requisits imprescindibles. D'aquesta manera, cal dir que aquest permís s'obté a partir de l'adquisició de 2 milions d'euros en relació amb el deute públic.

També es pot obtenir per l'adquisició d'un milió d'euros, aquesta vegada, en participacions socials, dipòsits bancaris o accions.

D'igual manera, la Golden Visa s'atorga si es compra un immoble el preu del qual sigui de, almenys, 500.000 euros lliures de càrregues.

O en defecte d'això, una altra opció és obtenir el permís a partir d'un projecte empresarial de gran envergadura.

Els immobles, l'opció més popular

A pesar que hi ha diverses opcions, la veritat és que la compra d'immobles és l'opció més popular del moment i també per a aquest procediment a Castell ofereixen un servei de Real Estate molt complet.

Proporcionen per a això un servei d'assessoria integral, així com de gestió de projectes, amb l'objectiu que, els usuaris interessats, adquireixin el millor habitatge al mateix temps que la Golden Visa. Per això, compten amb advocats especialitzats en el terreny immobiliari en totes les illes, sent experts en les transaccions immobiliàries.

Si bé, a Mallorca i Eivissa és on més treballen, a causa de les possibilitats que ofereixen totes dues ubicacions. D'aquesta manera, assessoren legalment en la compra de béns immobles, incloent-hi edificis i terrenys.

Gestionen tots els tràmits tant per a immobles d'obra nova com de segona mà; redacten els contractes o els rescindeixen; així com revisen amb tot luxe de detalls les escriptures i hipoteques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.