algo de nubes
  • Màx: 20.16°
  • Mín: 11.14°
10°

L'Ajuntament de Palma malbarata 180.000€ en una trobada de 'pijos' madrilenys que diuen promoure «Palma de Mallorca» i que es fa a Bunyola

204529

«Lo vivido este 27 de septiembre en House Son Amar, en Palma de Mallorca, ha sido único e irrepetible». Amb aquestes paraules ha explicat l'empresa privada que ha organitzat el sopar a Son Amar on s'hi han agrupat cantants de fora de Mallorca i la 'pijeria' madrilenya.

Res a objectar si no fos que la festa l'hem pagada tots els ciutadans de Palma, no se celebrava al municipi de Palma, sinó a Bunyola i el nom oficial de la ciutat i de la suposada 'marca' que, suposadament es promou no és 'Palma de Mallorca', sinó Palma.

Una festa que s'ha pagat des del pressupost de l'Ajuntament de Palma i que no ha resultat, precisament, barata: 180.000 euros dels doblers dels palmesans s'han malbaratat per sufragar una festa on no hi va faltar l'alcohol (substància que, en principi no pot ser subvencionada per les administracions públiques) i on els protagonistes varen ser els artistes espanyols i on els artistes mallorquins varen ser, una vegada més ignorats.

Cal recordar que l'any passat el lliurament dels premis dels 40Principales varen rebre prop d'un milió i mig de doblers de les institucions públiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per xisca, fa dervers d'un any
Aquest ajuntament ha demostrat que NO cal votar-los mes. Ni un sol vot per ells. No se l'han guanyat. Ni un!!
Valoració:0menosmas
Per MallorcaisnotCatalonia, fa dervers d'un any
Cuando gobiernan personas sin formación….
Valoració:-2menosmas
Per No ės casual, fa dervers d'un any
Amb greus mancances en educació, vivenda, sanitat, medi ambient i d, altres, i en compte de posar-hi el màxim d,esforç, es dediquen a subvencionar festes, concerts, i equips de futbol. Anem bé!
Valoració:14menosmas
Per Jo pens anar a votar, si és possible, fa dervers d'un any
N'Hila volia governar tot sol i ho volia per fer aquestes injustìcies. Perque Antoni Noguera va ser batle molt poc temps i amb els doblers gairebé ja gastats, però almanco va fer posar bancs devora de les parades del bus i va iniciar les obres del Bosc del Canòdrom entre altres cosetes que el poc temps i poc doblers li varen permetre..
Per tant, si com jo trobau que Hils i el PSOE son uns incompetents i uns poques vergonyes, voteu a MÉS. I si no vos agrada la candidata doneu el vot a Podem o si m'apurau a El Pi, perö voteu i si a qualque doiut-da li passa pel cap montar un mini-partit progressista per prendre vots als de les esquerres que ténen possibilitats i ells fer els ous en terra, ignorau-los, perque no és moment de tudat vots.
I és que si no anam a votar TOTS ELS PROGRESSISTES, els fatxes que diuen que no voten perque votar és cosa de beneitets que s'ho creuen tot, però que llavors t'els trobes al collegi electoral i comprens que el que feien era perque no votàssim els que no som dels seus, junt amb els curts que s'han sumat a les dretes perque s'ha posat de moda, votaran als seus i guanyaran. I amb el poder a les màns tornaran a destrossar el patrimoni històric, prohibiran la nostr llengua, crominalitzaran la nostra cultura, derogaran les lleis que penen la violència de gènere, perseguiran a les persones LGTBI, imposaràn les seves mentides i les seves merdes, tornaran a saquejar els doblers públics i ens faràn la vida impossible a tots noltros.
De veritat que ho paga, per fer una alçada de cul, que tal volta no poguem tornar anar a votar mai més, perque les dretes hauràn il.legalitzat a tots els partits trets dels seus? De veritat que ho paga, fer baixar el petcentatge de votants per "donar una lliçô" als políticsbquebho fan malament?
Valoració:23menosmas
Per obvi, fa dervers d'un any
Vius i ungles,
A mi ja m'és igual que entri la dreta. Aquests, segur que no funcionen. Què hi tenc a perdre?
RES.
Valoració:-15menosmas
Per Pobre pobret, fa dervers d'un any
@pobrets
No passis pena, en acabar de votar contarem la diferència entre els vots que tregui MES i els 2.000 i pico dels malsofrits.
Valoració:-8menosmas
Per Pobrets, fa dervers d'un any
Els qui tuden els vots són els de Més fent d'escolanets del PSOE.
Valoració:2menosmas
Per Tudem 3000 vots, fa dervers d'un any
El que toca és tornar a tudar 3.000 vots en una proposta molt molt molt pura i quedar fora de les institucions. Això sí dividint com sempre a l'esquerra i facilitant el pas a la dreta.
Ens quedarem ben contents, havent votat propostes indígenes, valentes, autèntiques i governats pel PP i VOX. Perquè com tothom sap, tant dona PP i VOX com PSOE.
Valoració:17menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa dervers d'un any
Crec que els botaré!
Valoració:22menosmas
Per Pobrets, fa dervers d'un any
Pobrets aquests de Més, l'únic que ens poden oferir és anar a remolc del PSOE perquè no governi la dreta. Els vots que perdrà el PSOE aniran a parar a la dreta o a l'abstenció perquè els votants del PSOE saben que el partit Més no és garantia de res.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente