algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.65°

Policies alemanys, francesos i italians patrullaran amb els espanyols a les zones turístiques

Aquests dimarts s'ha presentat als mitjans de comunicació les Patrulles Mixtes Internacionals de policies que des del passat 15 de juliol presten els seus serveis a Mallorca.

Aquestes patrulles mixtes estan formades per agents de la Guàrdia Civil espanyola, de la Policia Alemanya, de la Gendarmeria Francesa i dels Carabinieri Italians.

Aquesta cooperació s'emmarca dins de les previsions de desenvolupament del Pla Turisme Segur, que té com a principal objectiu incrementar de manera permanent la seguretat ciutadana en les zones turístiques i proporcionar un entorn més segur al turista. A més, les patrulles persegueixen impulsar la cooperació internacional, «que és la base de la lluita contra una delinqüència global», així com millorar l'atenció al turista estranger, han destacat.

Durant el mes d'agost prestaran els seus serveis a Calvià un gendarme francès i un carabinieri italià, mentre que a Sóller comptaran amb un gendarme, q Santa Margalida amb tres policies alemanys i a Artà amb un policia alemany.

Les Patrulles Mixtes romandran fins a final del mes de setembre i realitzaran patrulles conjuntes amb la Guàrdia Civil.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Una lògica del tot normal vist el que hi ha, fa dervers d'un any
Com que els policies d´aquí amb prou feines dominen el castellà, necessiten gent que xerrin idiomes estrangers.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente