cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El conseller d'Educació insisteix a defensar que el pla de segregació lingüística «compleix la normativa vigent»

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, s'ha mostrat «obert a totes les esmenes i al·legacions» que vulguin fer els sindicats sobre el pla de segregació lingüística, però ha insistit que «compleix la normativa vigent».

«No es canvia ni una coma de la normativa vigent» i «és d'acord amb la Lomloe, l'Estatut d'Autonomia, el decret de mínims, la llei de normalització lingüística i la llei balear d'Educació que va aprovar l'anterior Govern», ha reivindicat el conseller en declaracions als mitjans de comunicació abans de començar la Mesa Sectorial.

En aquesta línia, ha afirmat que des de la Conselleria porten a la reunió els documents relatius al Pla, que seran debatuts. «Si volen presentar esmenes i al·legacions, tendran temps per presentar-les», ha repetit Vera.

Tot i això, ha tornat a destacar que el pla és «voluntari» i aquesta és la intenció de la Conselleria: «Que es faci pilot, voluntari, i que tengui una avaluació a l'inici i al final del pla que és de tres anys».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per De Asprer, fa 4 mesos
Los derechos de unos acaban donde empiezan los derechos de los demas. El resto es fascismo.
Aqui, en la España peninsular, en España, y en todo el mundo.
Valoració:-9menosmas
Per Joantit, fa 4 mesos
Un conseller que es més famós per les seves esbroncades als funcionaris i pel seu amanerament que per la seva intel·ligència.
Valoració:10menosmas
Per patriota, fa 4 mesos
Por el buen camino.
Valoració:-14menosmas
Per Mascaró de Son Llodrà, fa 4 mesos
Quin cinisme que d'un "pla" de substitució lingüística de la nostra llengua pròpia pel castellà o espanyol, un pla que duen a terme de fa més de tres segles, tot d'una ara en vulguin dir "pla pilot d'avaluació"...

No vos deixeu aixecar la camisa. No amaguem la nostra llengua.
Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente