cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Antoni Bennàsar i Arbós serà el nou president del Consell Social de la UIB

227511

El Consell de Govern ha nomenat aquest divendres Antoni Bennàsar i Arbós com a president del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears (UIB) per un període de quatre anys.

Ho ha explicat en roda de premsa el portaveu de l'Executiu autonòmic, Antoni Costa, que ha agraït a Bartomeu Llinàs, president sortint, per la seva tasca desenvolupada al capdavant de l'organisme.

El nomenament de Bennàsar té lloc a proposta del conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, i havent-lo sentit el rector de la UIB.

Al mateix temps, el Consell de Govern també ha nomenat com a nous membres del Consell Social per un període de quatre anys, Francesc Jesús Fiol i Catalina Palau, a proposta de la conselleria competent en matèria d'universitat; a Ana María Jiménez, Antoni Bennàsar i Cristina Ferrer, designats pel Parlament; a Román Piña, pel Consell Insular de Menorca; a Carlos García-Delgado, pel Consell Insular de Mallorca, i Felip Cirer, pel Consell Insular d'Eivissa.

Igualment, han estat nomenats Francesc Mellado (CCOO) i Rafaela Sánchez (UGT), Gabriel Caldentey (STEI), Carmen Planas (CAEB), Jordi Mora (Pimeb); Paula Barca, per les cambres oficials de comerç, indústria i navegació; José María Noguera i Patricia Díaz, a proposta de l'Ajuntament de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.