cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Sanitaris per la Llengua presenta una carta que exhorta el Col·legi Oficial de Metges a «fer ús del català de forma normalitzada»

Un grup de metges del col·lectiu Sanitaris per la Llengua ha presentat 319 signatures de col·legiats en una carta que exhorta la Junta Directiva del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears a «fer ús del català de forma normalitzada en tots els àmbits del col·legi», acompanyats per l'Obra Cultural Balear (OCB).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Manacorí, fa 5 mesos
Gràcies al col·lectiu Sanitaris per la Llengua el qual fa una feina que haurien de fer els propis interessats, els dirigents de dins del Col·legi Oficial de Metges COMIB. El més trist és que prompte farà 49 de la mort biològica del dictador franco... i encara som on som en qüestió de la nostra llengua. La nostra mandra, la desorientació, la ignorància, la deixadesa, la desídia, la descurança, l'apatia, la manca de consciència, la manca d'autoestima... no contribueixen a redreçar, malgrat els anys passats, el mal que ens va fer el franquisme. Hem de fer-nos valdre molt més, dins i fora, de col·legis, d'entitats i d'institucions. Com pot ésser que a l'any 2023, que en redactar el Codi Deontològic d'aquest Col·legi professional "s'oblidin" de la publicació de la versió en la llengua pròpia de les Illes Balears (n'hauria d'ésser l'original) ? No té cap sentit i encara menys sentit comú. No, així no. L'oficialitat de la nostra llengua a la Unió Europea sens dubte ha de contribuir a despertar-nos i a ajudar a col·locar la llengua al lloc que li correspon, alhora nosaltres hem de fer la feina que ens pertoca i que no hem fet les darreres dècades.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente