algo de nubes
  • Màx: 30°
  • Mín: 23°
28°

L'Assemblea de Docents retorna exhibint múscul: «Tenim força, experiència i capacitat de lluita»

L'Assemblea de Docents ha tornat i ho ha fet exhibint força i capacitat organitzativa.

Més de 200 mestres i professors s'han reunit aquest dijous a l'IES Berenguer d’Anoia d'Inca, des d'on han fet una crida a organitzar i crear assemblees de centres amb l'objectiu d'«enfortir-se» i «tenir un contacte molt directe entre companys».

Entre els assistents hi ha hagut mestres, professors, directors de centres i docents de Formació Professional, n'hi havia de veterans que ja es varen manifestar contra les retallades i el TIL de José Ramon Bauzá i n'hi havia d'acabats de graduar. N'hi havia de l'ensenyament públic i del concertat.

L'assemblea ha consensuat la creació de diverses comissions de feina per «estar preparats davant el que pugui passar i les decisions que vagi prenent el Govern», han indicat assistents a la trobada d'Inca.

Les comissions de feina

Les comissions de feina creades són diverses: n'hi ha una de llengua, una de pin parental, una altra per fer un llistat de les necessitats que tenen els centres, tant d'infraestructures com humanes, i una altra de legislativa, entre d'altres.

L'Assemblea de Docents ja torna estar en marxa i ha tornat amb força, experiència i capacitat de lluita per afrontar aquesta nova etapa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep, fa 5 mesos
Enhorabona Assemblea

Els docents estam cansats de sindicats que no compten amb els docents més que per anar a votar cada 4 anys!
Valoració:10menosmas
Per xisca, fa 5 mesos
Els vostres comentaris, son fruit de un odi immerescut cap els docents. No teniu cap altre motiu que el polític. Sou penosos i patètics. Que ridículs.
Valoració:4menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 5 mesos
Y, sobre todo, poco que hacer.
Valoració:-8menosmas
Per dubte, fa 5 mesos
noticia o propaganda d'agitació?
Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente